Jak se rozloučit s blízkým v těhotenství?
Zdravím, píše se mi to hodně nesnadno, začátkem prosince měl můj brácha v práci pracovní úraz a je to sním tak vážné, že bohužel ho budou odpojovat od přístrojů, prý mu v nemocnici dají něco aby měl klidný odchod 😭😭 trvá to 24-48hodin a já se furt nemohu smířit s tím, že už tu prostě mezi námi nebude a měl toho plno před sebou ještě..😭😢😢 Na pohřeb půjdu, jsem teď ve 21+5tt, měla jsem rizikové kvůli placentě, která byla v porodních cestách, teď je sice placenta dole ale už mimi porodní cesty, takže snad stres tomu nijak nezabrání, že by se něco stalo..Ale píšu ohledně toho, bráchu jsem neviděla hodně let(spoustu) bydlíme od sebe přes 300km takže cestovně prostě financemi člověk nemůže jezdit furt.. Chtěli jsme s přítelem přijet o prázdninách za nimi(bráchou i přítelkyní) a bohužel už k tomu nedojde 😭 Chtěla bych se zeptat, i když půjdu na ten pohřeb, dá se s ním rozloučit nějak i jinak? Pokud někoho takového znáte, chtěla bych mu říct jen že jsme chtěli přijet ale že se to nestihlo, že jestli by mohl odpustit, že ho mám strašně ráda a ať najde pokoj a klid 😭😭 Je někdo takový co by mě zbavil takovéto tíhy abych měla klid? Furt tomu stále nemohu věřit, proč zrovna on, mladý člověk 😭😭 Omlouvám se l, že to píšu jako anonym, ale je to citlivé téma 😔😢

Je mi to moc líto!🥺 teď budete mít v nebi anděla strážného a vaše miminko bude mít ochránce 🙏❤