icon

Jak uložit fotky kontaktů do hodinek Carneo?

helinkaaa
19. čer 2023

Máte někdo prosím pro své děti hodinky Carneo?
Jak se dá do kontaktu uložit fotka aby dítě (které neumí číst) poznalo kdo mu volá? Děkuji

Jak uložit fotky kontaktů do hodinek Carneo?
Strana
z2
osaka_9
1. črc 2025
@monniculik03

@osaka_9 Tak supr gratuluji 🙂 Takže už je plně využíváte týden, tak to alespoň můžeš popsat své první dojmy z nich a sdělit s náma skušenosti 😀

@monniculik03 No já vím, ještě to není zas tak dlouho. Ale na posouzení podle mě stačí i dva dny, abys zjistila, jak to všechno funguje a jestli ti to vyhovuje. Nám vyhovují i po měsíci 😀 Já jsem byla zvědavá hlavně na to sledování polohy, jak přesné to bude a jak to bude ukazovat.

osaka_9
1. črc 2025
@edddie

@osaka_9 Které jste si pořídili?

@edddie Rozhodovali jsme se mezi Carneo Guardkid Ultra nebo Tiny. Nakonec to vyhrály ty Tiny kvůli velikosti a tomu, že tam jsou opravdu jen ty funkce, které potřebujeme (pro nás – samozřejmě záleží na každém, jaké má preference, nechci nikomu nic vnucovat 😀). Tyhle oboje jsou takové hranaté, mají i kulaté, takové klasické, ale ty se dceři nelíbily.

osaka_9
1. črc 2025
@anezzka3

@osaka_9 které? ty dětské nebo ty pro seniory? 😀

@anezzka3 Dětskéééé. Naši rodinní senioři se na takovéhle technologie ještě neodhodlali 😀 Ale viděla jsem tam i ty seniorské a říkala jsem si, že to vlastně není zas tak divný nápad udělat takové hodinky i pro tuhle cílovou skupinu.

monniculik03
11. črc 2025
@osaka_9

@monniculik03 No já vím, ještě to není zas tak dlouho. Ale na posouzení podle mě stačí i dva dny, abys zjistila, jak to všechno funguje a jestli ti to vyhovuje. Nám vyhovují i po měsíci 😀 Já jsem byla zvědavá hlavně na to sledování polohy, jak přesné to bude a jak to bude ukazovat.

@osaka_9 a záruční doba je jaká? Protože ano, všichni známe zákon schválnosti že jo 😀

osaka_9
2. zář 2025
@monniculik03

@osaka_9 a záruční doba je jaká? Protože ano, všichni známe zákon schválnosti že jo 😀

@monniculik03 Nevím o tom, že by měla být nějaká speciální záruka. Většinou dají takovou, jakou musí, a pak už při koupi u některých eshopů jde například zvolit prodloužená záruka. Ale nemyslím si, že by se na takové věci mělo něco pokazit 🙂

monniculik03
8. zář 2025

@osaka_9 U mě platí zákon schválnosti, takže bych si určitě pořídila nějakou prodlouženou záruku.

osaka_9
10. zář 2025

@monniculik03 To už je asi potom dobré zjistit si u konkrétního prodejce, kde budeš hodinky kupovat 🙂

monniculik03
15. říj 2025

@osaka_9 Když to půjde, tak si to určitě vyřídím, protože se mi s nimi něco stane právě v poslední den klasické záruky.

edddie
20. lis 2025

@monniculik03 Podařilo se ti to nějak vyřešit?

monniculik03
23. lis 2025
@edddie

@monniculik03 Podařilo se ti to nějak vyřešit?

@edddie Zatím jsem to ještě neřešila, protože jsem je nekoupila. Chci počkat, jestli na to před Vánocemi nebudou nějaké akce.

osaka_9
28. lis 2025

@monniculik03 Tak to už je ale nejvyšší čas 🙂 Akce jsou už tento měsíc, protože se všichni nalákali na Black Friday. Takže já být na tvém místě, už nečekám a kupuju teď. Aby sis byla jistá i doručením, že ti stihnou přijít, protože před Vánocemi to u těch doručovacích společností bývá celkem masakr.

monniculik03
Včera v 08:31

@osaka_9 Však jsem si to teď uvědomila, vždyť už jsou jen 2 týdny do Vánoc. Musím rychle přes víkend všechno objednat.

Strana
z2