icon

Jak uložit fotky kontaktů do hodinek Carneo?

helinkaaa
19. čer 2023

Máte někdo prosím pro své děti hodinky Carneo?
Jak se dá do kontaktu uložit fotka aby dítě (které neumí číst) poznalo kdo mu volá? Děkuji

Jak uložit fotky kontaktů do hodinek Carneo?
Strana
z2
renda80
17. srp 2023

V aplikaci Carneo Guard je ikona "Tel. seznam". V ní vytváříte telefonním seznam pro hodinky. Zde je i možnost při vytvoření / úpravě daného kontaktu, přidat i fotografii z foťáku či z galerie. Daná fotka se poté ukazuje u dané položky tel. kontaktu i v hodinkách.

magola
15. lis 2024

Můžu se zeptat, jak by jste zhodnotili tyto hodinky? My ještě uvažujeme, že ať kulaté nebo hranaté, nevím, jestli je to takový rozdíl, když je má dítě na ruce.

edddie
25. lis 2024

@magola Prohlédni si také jaký je rozdíl ve funkcích, protože se to liší. Já bych se přiklonila k těm Platinum nebo Ultra. Obojí jsou ale hranaté.

magola
27. lis 2024

@edddie Děkuji za odpověď, přesně jsme nakonec na tyto dvoje zúžili výběr. Řeku ty hranaté vypadají tak moderněji. Jen si musíme ještě tyto dva modely porovnat, že jaký je mezi nimi vlastně rozdíl. Co jsem koukala baterii, tak tu mají třeba stejnou, počet kontaktů je také v obou případech pro nás okej. Na to GPS se musíme ještě podívat.

jan_hah
12. pro 2024

@magola Tak ono ať hranaté nebo kulaté, to už je čistě věc vkusu. Funkce jsou důležitější 🙂

magola
17. pro 2024

@jan_hah Tak ano. Ale já jsem si nejprve myslela, že je jedno, jestli jsou takové nebo takové, že vlastnosti jsou stejné. Ale už jsem zorientovaná 😀

jan_hah
18. pro 2024

@magola To spíš asi tak nefunguje. Ono co model hodinek, tak to i odlišné funkce. Všimla jsem si toho už tehdy, když jsem pro sebe vybírala smart hodinky.

edddie
8. led 2025

@magola Jak to nakonec dopadlo? Které hodinky jste vybrali? A jak jste s nimi spokojeni?

numda11
13. led 2025

@jan_hah takže mslíš že drahší jsou lepší protože mají více funkcí? co vlastně za funkce jsou tam reálně zapotřeby?

anezzka3
16. led 2025

@numda11 asi hlavně ať vím kde se dítě nachází a dá se mu dovolat. to by mi úplně stačilo 😀 nevím co se požaduje při takových hodinkách když jsou ještě i pro děti.

osaka_9
4. dub 2025

Ahojte, možná mi budete vědět říct. Jaký je rozdíl mezi hodinkami Carneo GUARDKID+ 4G a Carneo GUARDKID+ 4G Tiny? Můžu najít nějaké porovnání? Neřešila to některá z vás? Nebo by to byla velká náhoda? 😅

monniculik03
4. dub 2025

Tak mě logicky z názvu už jenom vyplýva že to bude zřejmě kvůli velikosti 😅 Ale jinak nevím jestli jsou tam nějaké moc velké rozdíly. No taky zvažujeme tyto hodinky tak se tady s dovolením připnu 😅

anezzka3
9. dub 2025

@osaka_9 náhoda jakože v čem myslíš? 😀 Jako v dnešní době je už těchto smart hodinek celkem dost si myslím a asi každý volí dle typu nebo značky mobilu. Nevím jestli je to víc kompatibilnější, ale zatím jsem se střetla jenom s tímto.

osaka_9
15. dub 2025

Tak jsem to myslela, že by to byla velká náhoda, kdyby právě s těmito dvěma typy hodinek měl někdo zkušenost. Víš, že konkrétně na to, co jsem se ptala 😀 V té velikosti vím, že je rozdíl, ale spíš jsem myslela ve funkcích a tak 🙂

numda11
16. dub 2025

@osaka_9 Teď zrovna pokukuju po těch Tiny verzích – vypadají menší a praktičtější pro prvňáčka. Chceme to pro naši neteř a když se to osvědčí, tak aspoň budeme vědět, co koupit i do budoucna 😄

anezzka3
23. dub 2025
@numda11

@osaka_9 Teď zrovna pokukuju po těch Tiny verzích – vypadají menší a praktičtější pro prvňáčka. Chceme to pro naši neteř a když se to osvědčí, tak aspoň budeme vědět, co koupit i do budoucna 😄

@numda11 a je to vůbec pro prvňáčka potřeba? Nevím jestli na to dítě přeci jenom není malé.

osaka_9
2. kvě 2025
@numda11

@numda11 No to vím taky, že jsou menší a asi vhodnější pro děti. Vždyť ani hodinky pro dospělé nejsou tak velké, jako některé ty dětské, co jsme koukali. Teď nemyslím ty Carneo, ale spíš jiné značky. Takže z tohohle pohledu je asi jasné, co bychom objednali. Já jsem se ale spíš ptala na ty funkce, aplikace atd.

monniculik03
5. kvě 2025
@osaka_9

@numda11 No to vím taky, že jsou menší a asi vhodnější pro děti. Vždyť ani hodinky pro dospělé nejsou tak velké, jako některé ty dětské, co jsme koukali. Teď nemyslím ty Carneo, ale spíš jiné značky. Takže z tohohle pohledu je asi jasné, co bychom objednali. Já jsem se ale spíš ptala na ty funkce, aplikace atd.

@osaka_9 A nejsou ty chytrý hodinky všechny na jedno brdo? Myslím nejen vzhledově, ale i co se týče funkcí. Většinou je to taková ta klasika – volání, videohovor, kontakty a možná nějaký sportovní funkce.

numda11
6. kvě 2025
@osaka_9

@anezzka3 a proč ne? když někdo bydlí na vesnici a děcka chodí sami do školy tak je to vhodné když to má alespoň jedno dítě z party.
@osaka_9 a co všechno tam potřebuješ co se funkcí týče?

anezzka3
7. kvě 2025
@osaka_9

@osaka_9 Tak a nebylo by pak možná lepší sehnat rovnou tu dospěláckou verzi?

edddie
15. kvě 2025
@anezzka3

@anezzka3 Hodinky pro dospělé jsou větší a asi nemají tu možnost sledování polohy, SOS tlačítko a podobné funkce, kvůli kterým primárně pořizuješ dětskou verzi smart hodinek.

monniculik03
16. kvě 2025
@osaka_9

Tak jsem to myslela, že by to byla velká náhoda, kdyby právě s těmito dvěma typy hodinek měl někdo zkušenost. Víš, že konkrétně na to, co jsem se ptala 😀 V té velikosti vím, že je rozdíl, ale spíš jsem myslela ve funkcích a tak 🙂

@osaka_9 Na to přece musí existovat nějaký porovnávač, ne? Myslím takový, co je na různých e-shopech s elektronikou. Tam se dají porovnat parametry, ceny a všechno možné.

numda11
19. kvě 2025
@edddie

@anezzka3 Hodinky pro dospělé jsou větší a asi nemají tu možnost sledování polohy, SOS tlačítko a podobné funkce, kvůli kterým primárně pořizuješ dětskou verzi smart hodinek.

@edddie Tak dospělý se asi nemusí kontrolovat, ledaže bych to využila na manželovi 😀 Jak funguje to SOS tlačítko?

jeyre
19. kvě 2025
@numda11

@edddie Tak dospělý se asi nemusí kontrolovat, ledaže bych to využila na manželovi 😀 Jak funguje to SOS tlačítko?

@numda11 Dítě ho zmáčkne a automaticky se dokola volá na nastavené kontakty (u tohoto typu jsou myslím tři), dokud to někdo nezvedne.

anezzka3
20. kvě 2025
@jeyre

@numda11 Dítě ho zmáčkne a automaticky se dokola volá na nastavené kontakty (u tohoto typu jsou myslím tři), dokud to někdo nezvedne.

@jeyre Je to děsivá představa celkem, ale je to dobré že se na tohle myslelo. Dají se ty hodinky i nějak napárovat na sluchátka?

jeyre
20. kvě 2025
@anezzka3

@jeyre Je to děsivá představa celkem, ale je to dobré že se na tohle myslelo. Dají se ty hodinky i nějak napárovat na sluchátka?

@anezzka3 Myslím že ne. Ony ani nemají žádnou funkci na kterou by to bylo potřeba (kromě volání).

osaka_9
2. čer 2025
@anezzka3

@anezzka3 To si nemyslím. Z nějakého důvodu se ty hodinky asi rozdělují na dětské, pro dospělé a taky pro seniory. Každé mají takové funkce, které daná cílová skupina nejvíc potřebuje využívat. Teď jsem zrovna napěchovaná informacemi, protože jsme hodinky minulý týden konečně pořídili 😀

monniculik03
5. čer 2025
@osaka_9

@anezzka3 To si nemyslím. Z nějakého důvodu se ty hodinky asi rozdělují na dětské, pro dospělé a taky pro seniory. Každé mají takové funkce, které daná cílová skupina nejvíc potřebuje využívat. Teď jsem zrovna napěchovaná informacemi, protože jsme hodinky minulý týden konečně pořídili 😀

@osaka_9 Tak supr gratuluji 🙂 Takže už je plně využíváte týden, tak to alespoň můžeš popsat své první dojmy z nich a sdělit s náma skušenosti 😀

edddie
13. čer 2025
@osaka_9

@osaka_9 Které jste si pořídili?

anezzka3
19. čer 2025
@osaka_9

@osaka_9 které? ty dětské nebo ty pro seniory? 😀

Strana
z2