Jak vybrat nejlepší aplikaci pro seznam dárků?
Ahoj, předesílám, ze pokud nemáte konkrétní zkušenost, tak nekomentujte... děkuji.
Mame velkou rodinu a oba s mužem hodně přátel a vím, že se budou ptát, co koupit mladší dceři (narodi se v létě). My to tak v rodine a s prateli mame, ze se ptáme, co koupit...
Dávala jste některá seznam dárků online? Koukala jsem a na netu je aplikací hodně. Nějak nevím, jakou vybrat. Někteří mají online wich list i na svatbu, tak třeba máte zkušenost ze svatby...
Asi bych byla ráda:
- byla aplikace zdarma
- mohla jsem posílat odkaz
- mohli si lidi zaškrtnout, ze tohle kupuji oni
- byla vidět cenová relace
- jednoduché ovládání (chápejte, prolaktin se vyplavuje, takže ted nebývám nejostřejší tužka v penále)
- možnost pridat odkaz, upravit řádek, atd..
- soukromé seznamy (pro mě, když si píšu seznamy na Vánoce, narozeniny, čím obdaruji), teď používám poznámky v mobilu a papír s tužkou.
My jsme jak Hujerovi. Tak bych to rada mela pro přehled, aby se věci nedublovali anebo se nekupovali blbosti, co nevyužijeme nebo jsou pro nás či do našeho domova nepraktické.
My používali obyčejné Google sheets - každý pochopil, jak to funguje, byly tam odkazy, lidi se zapsali do tabulky.
Taky mame google tabulky 🙂
Ja pouzivam stranku volowishlist.cz. Mam tam seznam pro sebe i pro kazde dite, uvidi ho vzdy jen ten komu posles odkaz. Daji se tam vlozit odkazy, obrazky i popis, kdyz si nekdo vybere polozku kterou koupi, tak ostatni vidi ze uz je zabrana. Funguje mi to skvele, jen kdyby pro to rodina mela trochu vetsi pochopeni 😅

@felis Co zkusit sdílenou tabulku? Upravíš si ji podle sebe, jak potřebuješ a buď tam ostatní můžou psát nebo ne, to je na tvém nastavení.