icon

Jak vyřešit odřená stehna v letním horku?

martikbertik
1. čer 2023

Ahoj holky,
Začalo teplo a každoroční problém je na světě. Nejsem kdoví jak silná ale i tak mám s odřenými stehny problém. Díky tomu možná ani nesnáším teplo, protože ta bolest to úplně zazdí q já si ty hezké dny neužívám a vlastně každý krok trpím. Však to některé znáte 😶😶. Za ty roky jsem zkusila kde co (silonky, takové ty silonové samodrzky co se prodávají přímo za tímto účelem, deodorant, krémy...) A vždycky jsem skončila u ustřihnoutých legín ale v tom je pak teplo 😭.
Existuje vůbec něco co by pomohlo...
Děkuju

klchudik
1. čer 2023

@martikbertik já používám dětský pudr zásyp...

sasui1
1. čer 2023

Antistick by Angry Beards.

goovana
1. čer 2023

@sasui1 to nejlepsi

pavlinar
1. čer 2023

Tuhy deodorant

chlapecektehu
1. čer 2023

Existují přímo tenký kraťasy pod šaty

kelerub
1. čer 2023

Mazání Angry Beards

petulkadodo
1. čer 2023

@martikbertik Tuhý deodorant na stehna

daruna
1. čer 2023

krásný nadpis

no1
1. čer 2023

Tuhý deodorant, mám vyzkoušný Dove a Rexonu, oba super

martikbertik
autor
2. čer 2023

@daruna překlep 🤣pardon

maciceksta
2. čer 2023

Agry Beards mají novinku pro ženský, božsky to voní.
https://www.angrybeards.cz/busyb/antirub-move-i...
A mělo by to být k dostání i v drogeriích Rossmann, aspoň u nás na Vysočině to teda mají. I v minibaleních na vyzkoušení

denissima
2. čer 2023

@martikbertik Také s tím každoročně bojuju. Včera jsem poprvé vyzkoušela bandeletky od Belindy, takové ty pásy, a fungovalo to. Akorát jsem se pořád bála, že to nebude držet. Drželo 😁 Mám vyzkoušené různé zásypy i antiperspiranty a ano, to pomůže, pokud je problém v pocení těch stehen. Mě ale přijde, že je mám rozedřený i proto, že tam mám chlupy, byť večer před tím oholené, a ty chlupy pak dřou ty stehna. Když se oholím těsně před tím, než jdu ven, tak je to v pohodě.

helen_h
2. čer 2023

@maciceksta Díky za tip, o dámské verzi jsem netušila ;)

pajos12
2. čer 2023

@chlapecektehu kde se dají koupit?

chlapecektehu
3. čer 2023

@pajos12 ja jsem byla přímo v obchodě se spodním prádlem a tam měla spoustu druhů ale když si napíšete do googlu kraťase pod šaty tak vám to tam vyjede

chlapecektehu
3. čer 2023

@pajos12 i na Bonprixu je mají

eithelwing
3. čer 2023

Souhlas, mazani angry beards. Je to primárně pro muže, nově mají ženskou verzi, tu nemám vyzkousenou. Chodim chlapovi na tu jeho. 😄

anetnova
3. čer 2024

Já to řeším tak, že nosím bezešvé prodyšné dámské kraťasy, bandaletky, ani antiperspiranty mi nevyhovovaly. Nejvíc jsem spokojená se značkou Hexfit https://www.hexfit.cz/kratasy/ Ono to chce takové kraťasy, které se při chůzi nerolují nahoru a nejsou tlusté, aby v nich bylo horko.