icon

Jak vznikly vaše přezdívky tady na MK?

bebinka
4. únor 2008

No, tak jak? 😉 Začnu: někdy v roce cihla jsem byla s našima v Chorvatsku a měli jsme s sebou tenkrát ještě štěňátko naší jezevčice. Jednou k nám přišel nějakej starej pán, pejsek se mu hrozně líbi a pořád říkal něco, co znělo jako "béba - ove ove" 😀 Netuším, co to bylo, asi něco jako "malinká", ale rozhodně se to ujalo, pejskovi jsme začali někdy říkat béba, bébinka...pak jsme si to začaly navzájem říkat se sestrou a dodneška (je mi 27) mi doma občas řeknou bébinko 😉 A jak to bylo u vás?

Strana
z7
bambusko
25. čer 2008

moje je povodne zdrobnelina od bambucha /bambuch-decko/ ale to by malo byt bambuško,tak hovorim niekedy malemu. no uznajte, davat si do nicku mekcen je blbost. a nakoniec som tu za nieco od bambusu 😀 ale uz mi tu vymysleli aj pekne skratky ako bam a bambu 🙂

pipinka
25. čer 2008

holky já mám přezdívku od přítelový matky- jesdou řekla o mě že jsem pipinka a už mi to zůstalo. 😉

miluska.woolley
25. čer 2008

no ja jsem nikdy nemela na vymysleni prezdivek a nicku hlavu 😒 .

mama04
25. čer 2008

Prvního syna jsem porodila v roce 2004 a od té doby jsem máma. Martin bylo moc 😀

malaskoricka
26. čer 2008

ja som si dala prvy nick co ma napadol...kedze milujem skoricu preto skorica a mala..to netusiim

alionuska
26. čer 2008

A mne tak vravel iba jeden clovek na svete.Moj dobry priatel Marko.Vlastne mi tak vravi dodnes!Vymyslel mi to pred asi 10 rokmi...Povedal mi,ze je to z jednej ruskej rozpravky o nejakom peknom dievcatku...A kedze Aleniek tu je dost,Alionuška som tu sama-jedina! 😀 .. 🙂 🙂 🙂

kili
26. čer 2008

ja mám prvé písmená priezvyska za slobodna, takže rozhodne nie som vrah, ako mi tu veľakrát píšu 😀

mokuska
26. čer 2008

mna volala takto mama odmalicka,lebo to v madarcine znamena vevericka,a asi som bola dobre sidlo. A samozrejme teraz som tiey.cau kocky

maminkatn
26. srp 2008

ahokky 🙂
ja som 3x mamina a som z trencina tak preto maminkatn je to take obycajne ale som si na to
uz zvykla a je to ako moje druhe meno 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

horallka
26. srp 2008

ja som chcela byt povodne horalka, kedže sa citim povolana na tento nick- pochadzam z kraja obklopeneho krasnymi horami, ale niekto mi ho uz obsadil- tusim nejaka blavacka- pche.🙂 takze tvrdohlavo som sa nechcela vzdat tohtto niku a tak som si pridala este jedno l a bolo. A je to aj slovna hracka- lebo milujem dobosku horalku🙂

leva
26. srp 2008

Ja mam od svojho znamenia,som lev,tak leva 😉

feryna
26. srp 2008

tal u mě je to jméno jedné z koček naší babičky, jelikož vše co mě napadlo je obsazený až mě po návštěvě u našich napadla feryna 😀 a ta tu díky bohu nebyla 😀

gangulienka
26. srp 2008

mne prezyvku vymyslel brat ked sme boli male deti a on nevedel rozpravat tak ma zacal volat ganga a z toho vznikla gangulienka obcas ma tak este aj dnes doma volaju 🙂

tribitka
26. srp 2008

a ja zase milujem čokoládovú tyčinku Tribitka..... 😀

capy
26. srp 2008

vymyslel mi ju moj priatel a teraz uz manzel. je to skratka od kapybary a este milujem dzusy capy 😀

jaja0110
26. srp 2008

jaja ma zacala volat mala dcerka mojej kamaratky a potom ma tak uz zacali volat vsetci, a nejako mi to prischlo, uz roky 😉 tie cisla su datumom mojho narodenia (1.10.) 😅

tictac
27. srp 2008

kdysi jse se nekam potrebovala zaregistrovat a nic me nanapadalo, pak jsem kukla do kabelky a mela jsem tam nekolik krabicek tic tac....uz mi to zustalo 😀 😀

poletucha
27. srp 2008

protoze porad poletuju nekde po svete 😀

dadous
27. srp 2008

ja použila přítelovu přezdívku, protože v tom jedem spolu 😉 tak aby mu to nebylo líto 😀

katja78
27. srp 2008

Som Katka, ale tých tu jeeeeee, habadeeeej. Spomenula som si, že keď som si vybrala definitívne svoje svadobné šaty, tak majiteľka salónu (nadšená, že má kšeft v kapse 😎 ) takým srandovným hlasom skríkla:
"A predstavte si, tie šaty sa volajú ako vy: Katja!!!" A 78 je rok mojej výroby 🙂

marse
27. srp 2008

mne to vymyslel este na strednej skole spoluziak, a odvodil to z mojho mena Marcela, ako na to dosiel a preco som nikdy nepatrala, ale volaju ma tak dnes uz vsetci 😉

vendulka
27. srp 2008

tak já se taky pochlubím... 😀
jmenuji se Vendula a od toho vendulka.... 😵 😵 😵 , naštěstí to bylo volné, když jsem se tu registrovala 😵 😵

ini
27. srp 2008

ja som ivana a ked som bola mala som si hovorila inana - odvtedy inika = ivika a ini = ivi 🙂

hanybany
28. srp 2008

Hanybany-kavárnička, hospůdka či co někde v uličce v Praze....a bylo tam hezky 😉

minonka24
28. srp 2008

a já jsem taková sušenka a taky někdy a v něčem trochu mimoňka, takže miňonka a 24tého jsem se narodila... 🙂
jinak je to fakt zajímavý si přečíst myšlenkový pochody při vzniku nicku 🙂

miskinadamko
28. srp 2008

mojA podla mojho mena a mena mojho syna cize miskin adamko 🙂 😀

otrivinkajanka
28. srp 2008

ja podla otrivinu spreju do nosa mala som strasnu nadchu a stal mi pri pocitaci a ja som sa sem rovno zaregistrovala pod jeho menom a dala som si k tomu svoje meno 😀

bambusko
28. srp 2008

otrivin, ale to uz si pisala na predchadzajucej strane 😀

miskinadamko
28. srp 2008

bambusko 😀

otrivinkajanka
28. srp 2008

juuuj uz som tu strasne davno nebola tak uz mam v tom hokej kde som co pisala 😀

Strana
z7