icon

Jak zjistit, kdo navštívil váš Facebook profil?

19. dub 2025

Ahojte, dá se zjistit, kdo se díval na můj profil na Facebooku?

alice180
•
20. dub 2025

Ne nedá

j.a.n.i
•
20. dub 2025

No, ten profil vystavujes na netu presne proto, aby se na nej lidi divali, takze nejak nechapu tu potrebu tesit, kdo se díval 🤔 pokud nechces, aby se nekdo dival, tak ho zrus. Vyřešeno.

hanka_12345
•
20. dub 2025

@j.a.n.i podle me je zvedava a chce vedet jestli se urcita osoba divala. Asi jakoo pred lety holky na seznamce libimseti,tam byvalo pocitadlo a i kdo se koukal a holky to furt sledovaly jestli ten a ten se podival a byly z toho cely fuc

miryp
•
20. dub 2025

Ne. Pokud nechceš, aby tě někdo sledoval, jednoduše si účet uzamkni a uvidí tě jen přátelé. Pokud naopak toužíš po tom, aby tě někdo sledoval, tak ho prostě oslov napřímo...

autor
•
20. dub 2025

Díky za odpovědi, to právě já se někdy dívam na jiné profily, třeba na maminky od dětí ze školky a tak, včera na souseda, ale to jen ze zvědavosti, nic jiného v tom není... Tak mě napadlo zda to neuvidí 🙈

miryp
•
20. dub 2025

Této potřebě moc nerozumím a fakt si neumím představit, co by ve mně vzbudilo potřebu sledovat jen tak ze zvědavosti 🙈 souseda... Každopádně mě k tomu teď napadlo, že občas fungují v tomto směru algoritmy fcb a pokud někomu šmíruješ profil pravidelně, začne ho druhé straně nabízet jako profil člověka, kterého možná zná...

fire85
•
20. dub 2025

@j.a.n.i a proč by ho měla rušit? Profil na fb mám ptz diskutuju ve skupinách, prece nebudu rušit profil. Naštěstí nikoho nezajimam, tak mi tam asi nikdo neleze.