Jak zjistit, kdo navštívil váš Facebook profil?
Ahojte, dá se zjistit, kdo se díval na můj profil na Facebooku?
No, ten profil vystavujes na netu presne proto, aby se na nej lidi divali, takze nejak nechapu tu potrebu tesit, kdo se díval 🤔 pokud nechces, aby se nekdo dival, tak ho zrus. Vyřešeno.
@j.a.n.i podle me je zvedava a chce vedet jestli se urcita osoba divala. Asi jakoo pred lety holky na seznamce libimseti,tam byvalo pocitadlo a i kdo se koukal a holky to furt sledovaly jestli ten a ten se podival a byly z toho cely fuc
Ne. Pokud nechceš, aby tě někdo sledoval, jednoduše si účet uzamkni a uvidí tě jen přátelé. Pokud naopak toužíš po tom, aby tě někdo sledoval, tak ho prostě oslov napřímo...
Díky za odpovědi, to právě já se někdy dívam na jiné profily, třeba na maminky od dětí ze školky a tak, včera na souseda, ale to jen ze zvědavosti, nic jiného v tom není... Tak mě napadlo zda to neuvidí 🙈
Této potřebě moc nerozumím a fakt si neumím představit, co by ve mně vzbudilo potřebu sledovat jen tak ze zvědavosti 🙈 souseda... Každopádně mě k tomu teď napadlo, že občas fungují v tomto směru algoritmy fcb a pokud někomu šmíruješ profil pravidelně, začne ho druhé straně nabízet jako profil člověka, kterého možná zná...

Ne nedá