Jaké cyklokalhoty mám vybrat? Které jsou dobré?

aurecon
21. srp 2009

Ahoj. Letos mě celkem chytlo kolo a tak bych chtěla i nějaké cyklokalhoty. Termotriko už mám. Máte s cyklokalhotami nějaké zkušenosti? Které jsou dobré? Raději bych s nějakou vypolstrovací vložkou. Nebo bych si koupila pouze tu vložku a kalhoty ušila z plavkoviny. Zatím jsem hledala jen na netu, ale nenarazila jsem na žádné dámské, které by byly pod kolena. Díky za rady.

elitera
21. srp 2009

neporadím sice s cyklokalhotami, ale doporučím skvělej materiál na to triko - merino vlnu. Sice je běžně v obchodech dost drahá (mají např. v Hudy nebo jeden druh na branakdetem.cz), ale manžel jezdí denně na kole a oproti moiře je z toho naprosto nadšenej - ani po 14 dnech triko nesmrdí. Známej má oděvní průmyslovku a říkal, že lepší materiál asi neexistuje 🙂

lennis
21. srp 2009

taky bych potřebovala, ale já spíš na spinning 😀 , tak sem s radama, merino vlnu vyhledám, ale ty gaťata 😵

aurecon
autor
21. srp 2009

Mě jde spíš o tu vložku do nich. Jakože nevím, zda existuje více tvarů té vystélkové vložky nebo ne apod.

markettka
22. srp 2009

Vložek existuje více tvarů, velikostí a také se vyrábí speciálně antibakteriální atd... Když se podíváš do nějakého internetového obchodu, mají je různě označené - výstélka profi, sport, ...
Moc mi nevyhovovala ta úplně obyčejná vložka, spokojená jsem byla s takovou užší antibakteriální (měla červenou barvu), ale nevím už od jaké značky.
Teď mám kalhoty 3/4 se šlemi značky Atex. Vyhovují mi skvěle, pokud je chladnější počasí. Celkově mám raději ty se šlemi, ikdyž je to blbé, když potřebuji na wc a mám je pod dresem.