icon

Jaké jsou pracovní podmínky pomocného kuchaře v restauracích?

zemii35
24. led 2026

Dobrý den, dostala se mi informace, že v běžné restauraci jako je Nostalgie v našem městě se chodí do práce jako pomocný kuchař na cca 4 hodinu ráno. Provozní doba této restaurace je všední dny od 10:00-23:00, víkendy 11:00-1:00. Je to klasická restaurace jakých je u nás ve městě nespočet a že by tam od začátku do zavíračky byly fronty na místo se říct nedá, proto bych se chtěl zeptat nejlépe někoho kdo se už vyzná, má své zkušenosti zdali je to reálná informace. Jak se chodí v jiných restauracích do práce, co vše se dělá, co je potřeba. Čistě mi jde jen o to jestli to není kec protože mě osobně ač laikovi to tak přijde. Předem moc děkuji za odpovědi.

rosie18
24. led 2026

Nevim, jak v Nostalgii, ale ve vetsine restauraci se zacina driv, nez je oteviracka. Navaruje se, dela se priprava. Jen pro predstavu, pritel jezdi na 7 a oteviracka je od 11.

barmil
24. led 2026

@zemii35 u nás chodí před 7, jezdím do školky a oni už čekají na závozy a začínají vařit, otevírají 11:00 na obědvá menu a zavírají 23.

hana_mikes
24. led 2026

Chodila jsem brigádničit do restaurace, kde se otvíralo v 10:00. V kuchyni byli v 06:00, ale neměli rozvozy. Známá pracuje v podniku, kde rozvážejí i do menších podniků, a chodí na 05:00. Jen tak ze zvědavosti – proč se ptáš? Nevěříš tomu, co ti kdo řekl? 😂

esterka610
24. led 2026

Na hotelu v kuchyni jsem v pět ráno