icon

Jaké jsou zkušenosti s jezerem Lhota ve Středočeském kraji?

9. srp 2025

Ahoj chtěla bych se zeptat zda nekdo z Vás už byl na tomhle jezeru.Jmenuje se to Jezero Lhota ve středočeském kraji asi 30 km od Prahy

babka
9. srp 2025

@anonym_autor zalezi, co mas rada. Za mne spousta lidi, nic pro mne. Mam to tam moc rada mimo sezonu. Bez lidi je to krásné místo 🙂

miryp
9. srp 2025

Tam mě brával pradědeček jako dítě pod záminkou společného plavání, ale ve skutečnosti tam se mnou jezdil proto, aby se dostal na místní nudistickou pláž. Chvíli se mnou pobyl ve vodě, pak mi koupil grilované kuře, usadil mě na lavici (a tehdy platilo, že kam mě děda posadil, tam mě taky našel) a sám zmizel za zástěnou, kam chodil okukovat "baby" 😂
Jinak souhlasím s babkou - je to jezero v krásném prostředí, mimo sezonu tam jezdíme na procházky, ale v sezoně tam den netrávíme. Vadí mi to množství lidí na poměrně malém prostoru. Ale pokud ti lidi nevadí, tak tam najdeš vše, co potřebuješ - ucházející vodu, pozvolný vstup do vody, občerstvení, wecko, sprchy, převlékací boxy, stín, slunce, pro děti nějaké vyžití...

janickaslepicka
9. srp 2025

@anonym_autor souhlas s holkama o množství lidí a taky pozor na kvalitu vody. Vždycky v srpnu byla jedna z nejhorších v okolí. Prostředí hezký, ale na koupání mi přišly lepší Konětopy, tj kousek od Lhoty

cilkat
9. srp 2025

V té oblasti je pískoven hodne a jsou si celkem dost podobné. Z amě třeba Křenecké jezero (Ovčáry), lepší, protože je méně vyhlášené, méně lidí, víc prostoru, ale zároveň i víc přírodní (víc míst, které objevovat jak n příbřšžní zoně, tak v blízkém lesíku). Lhotka je hodně organizovaná velká pláž. Zase má třeba podstatně větší výber stánků s občerstvením.