Jaké máte názory na kauzu Kramný?
Holky,
Zajímá mě kdo sledujete kauzu Kramný - jaké mate názory?😀
@terss Jsem si dnes teda pustila všechny díly do teď jsem byla přesvědčená že to udělal ale teď teda nevím je plno otázek které nemají odpovědi .Něco na něj ukazuje ,něco ne, pak zas že to na něj chtějí hodit jen .Jsem z toho taková všelijaká ale jsem teda ráda že jsem se podívala na to
@hibou no já právě nad tím přemýšlím i z druhé strany...pokud to měl vše perfektně naplánované,tak proč na tu pojišťovnu volal? V čem mu to mělo pomoct? Muselo by mu být jasné,že to bude působit divné a vzbuzovat otázky... proto paradoxně mě tenhle zkrat spíš ukazuje, že prostě nepřemýšlel a tudíž se to mohlo stát jinak...
@fifinka2020 on tam zminil něco co ma jako teďka dělat.. 🤷 Ja teda nevim.. Ať už bych našla kohokoliv v bezvědomí, tak prvni co člověk uděla tak zavola pomoc, pomoc jakože doktora..a je že volám na pojišťovnu a co tedka 🤷 to me přišlo totálně ulitly,nepochopitelny... A ještě si vybavuju jak on mluvil klidně do toho telefonu.. 🙄.. Jakože.. Lezej, nechybou se, nedychaj, jsou fialovy... Manželka s dcerou jsou asi mrtvý...
Každej neni hysterka, ale já nevim... Asi bych byla v šoku, ale šla bych zabouchla někam na dveře, na recepci.. Bych nevěděla jaky mam vytočit číslo, natož hledat papíry s pojištěním..
Jen me mrzí... Že se ona nemohla svěřit kamarádkám co jim chtěla po návratu z dovolené říct... A na začátku taky myslim zaznělo, že Petr moc na dovolené, moře nebyl, že ji to překvapilo že je někam bere...
@simkrk no ja tomu rozumím, že je to nesmysl tam volat...proto mi to přijde spíš jako zkrat rozruseneho člověka, než něco plánovaného... kdyby to plánoval, určitě neudělá něco, co použiji proti němu, což ten telefonát na pojišťovnu byl...čímž netvrdím, že je nevinný,jen mi to tam nesedí...
@fifinka2020 prachy co jinýho

@alice180 no to si právě myslím. Já bych šílela, bouchala na všechny dveře, at mi jde někdo pomoc, ať volá někdo doktora, at jim jde dop***le nekdo pomoct, ale určitě bych 5 minut poté, co přijdu na to, že mi umrelo dítě a manželka, nevolala na pojistovnu....