Jaké vybrat náhradní náušnice pro případ ztráty?

marry94
9. črc 2023

Ahoj holky dcerka má náušnice z bílého zlata ale chtěla bych koupit jedny náhradní kdyby je ztratila už se nám stalo že jsi ji rozepla(sice nechápu jak ale povedlo se jí to) myslíte že stříbrné nebo třeba ten chirurgický plast?

ekou
9. črc 2023

Né každý snáší dobře stříbro

laxesis
9. črc 2023

U dětí bych do uší necpala nic krom toho zlata, je snášené nejlíp a ty hnisavky, které se pak často opakují, za to nestojí.

michaela666
9. črc 2023

Měli jsme stříbrné ( úplně bez problémů) asi 2 měsíce, ale i přes zámeček jednu nějakým záhadným způsobem ztratila. Takže teď má obyčejné, co se dávají při nastřelení a zatím u nich zůstaneme.

fyii
9. črc 2023

@marry94 me se maly jedna nausnice sama otevrela 2x, koupila jsem gumovy spuntiky a ty na ne zespodu nandala, od te doby nikdy nic a uz je ma takto dva roky. Poradila mi to kamaradka, ze se to dela malym holcickam a ve zlatnictvi mi to potvrdila prodavacka. Taky mi bylo lito, aby ztratila nausnice za x tisic, navic ktere ma od me mamy na pamatku.

fyii
9. črc 2023
muhehehe
9. črc 2023

To jsou fantastický starosti, to asi chci taky :D :D :D

Nekupovala bych nic... koupíte, když ztratí

martikbertik
10. črc 2023

Dcera má 3 roky a současné náušnice má od 6m. Taky z bílého zlata. Otevřela jednou naštěstí bez ztráty. Další bych koupila až když by byly fuč... K čemu by se měly válet v šuplíku🤣🤣