Jakou knížku právě čtete?
Mate rady knizky a taky za ne utracite majlant jako ja?Co prave ted ctete?
Já jsem snad po 100 letech vytáha na čtení k bazénu všechny knížky od Vlasty Javořické a od Švandrlíka Neuvěřitelná dobrodružství žáků Kopyta a Mňouka a Kopyto,Mňouk a lesní netvor. 😀 Neuvěřitelná prča.
moc hezká byla Bílá masajka 😉 ale jinak... jsem uvízla v "mládí" a zůstala u Lanczové 😅 😀 je to pro mě strašněj relax a pohodička 😵 u které si člověk nemusí nijak namáhat hlavu ani se nervovat, prostě jen přečtu a jdu dál... nejsem moc na takové ty "težké" knížky jako třeba "Vojna a mír" a jim podobné 😅 😀
momka • 2d • Dnes o 14:56
Prosím vás mohli by ste mi poradiť nejakú knihu pre kamošku ako darček k 40-tke. Rada číta, tak som myslela na nejakú knihu, ktorú by ste vedeli poradiť, ktorá vás najviac upútala. Viem, že je tu už téma o knihách-anketa-čo práve čítate, ale ja som myslela na knihy, ktoré boli pre Vás NAJ. Môže to byť spojejné aj s históriou, aj krimi, romantické knihy už menej.
Vďaka. 😉
marianka79 • 1d • Dnes o 16:05
knihy od Petry Nagyovej Džerengovej-Za to mi zaplatíš, Chcem len tvoje dobro, Pozri sa na seba----knihy zo života žiadna romantika ale tvrdá realita a sú fakt dobré všetky
danulicek • Dnes o 16:07
ja som zrovna vcera docitala knihu od marie duranovej-uz sa nebojim... je to super, ziadna tazka romantika, ale realita.
saska73 • 27tt • Dnes o 16:15
Mňa zaujala podľa recenzií táto kniha ale ešte som ju nečítala
http://www.martinus.sk/?uItem=65177&z=fb&utm_so...
angelik • 3d • Dnes o 16:31
Chalil Dzibran- Prorok
Herman Hesse- Sidhartha
ale aj ine, podla toho, co ju zaujima
prave som dočitala ja malkáč a chystám sa na .... ette neviem čo ma zaujme v knihkupectve 😀
The Da Vinci Code (Dan Brown), uz druhe kolo, pac mi pri premistovani veci v obyvaku prisel pod ruku.
Sophiina volba je moje oblibena knizka od doby gymplu, kdy jsem na ni mela referat (tenkrat se mi hrozne nechtelo do cteni a pak jsem ji nemohla pustit z ruky). Videla jsem filmove zpracovani a velice me zklamalo.
Jak jste na tom vy holky, nadchne vas vetsinou filmove zpracovani knihy nebo naopak?
ja si osobne robim zbierky- film, kniha a hudbe s filmu. ešte som nevidela sfilmovanú knihu, ktorá by bola lepšia ako kniha. ked je to opačne, tak sa to ette da.
Ja som film Sophiina volba ani nedopozerala do konca 😒 , ale kniha bola naozaj fajn. Ale inak citam vsetko co mi pride pod ruku. Teraz som docitala Mal to byt pekny zivot od Andrey Coddington - tiez super 😉
Ahojky,já jsem právě dočetla od Marie Poledňákové Líbáš jako Bůh. 😀 😀 😀 Film jsem neviděla,ale knížka dobrý.Mám ráda takovou odpočinkovou četbu.A nejraději čtu ve vaně. 😅
Pred pár týždňami som si pýtala od vás radu, akú knižku kúpiť pre kamošku na 40-te narodky, lebo veľmi rada číta. Po mnohých úvahách a čítaniach recenzií na internete som jej kúpila : Coelho-Veronika sa rozhodla zomrieť a od Dominika Dána-Noc temných klamstiev. Včera som jej to dala, bola veľmi nadšená, že sa obe chystala prečítať. Tak som to dobre odhadla, som moc rada.
Od dr.Ireny Sehnerové-Mami, já nechci umřít..., Tak ať!, JAK KRMIT PSY aneb Vraž do toho osm kostí
Jen škoda,že spoustu knih nestihla dopsat. ☹
Pozerám že kopec ludí dnes stále číta,...
ja na to nejak nemám čas...
tiež ma skôr zaujímajú časopisy 😀
neviem, ci to tu uz nebolo, necitala som celu temu, ale mate knihu, ktora vas nejako mimoriadne oslovila? Ja napriklad ich mam viac, ale ked som mala 12 rokov, tak sa mi velmi pacilo Odviate vetrom a odvtedy som ju citala viac krat, je to naozaj klasika. Teraz som docitala Hesseho Stepneho vlka.

Teraz Jackie Collins - Na smrť krásna - je taká ako všetky ostatné od Collins 😉 , inak všetko, čo mi príde pod ruku. Naj knihy pre mňa William Styron - Sophiina voľba, Simmel - Láska je len slovo, a Pavel Hirax Baricak - vsetky.