Jakou knížku právě čtete?
Mate rady knizky a taky za ne utracite majlant jako ja?Co prave ted ctete?
noah Gordon - Šaman, četla jsem od něj Ranhojiče, ten se mi líbil víc. Viděla jsem Lovce hlav podle Nesba, film se mi líbil, ale tipla bych že kniha bude ještě lepší.
Dočítala som od Freda Vargasa -Muž s modrými kruhmi...celkom dobré čítanie...taká oddychovka s miernym napätím🙂
Teraz čítam od Sidney Sheldon - Majstrovská hra....a myslím, že ju aj dnes dočítam, lebo je super a nemôžem sa od nej "odtrhnúť"...
já mám za sebou dalšího Dava Barryho 😉 ... Dave Barry si na to musí sednout 😀 . A taky moc hezky napsanou knihu, co se čte jedním dechem, Útěk z Berlína s židovskou hvězdou v kapse.
Těšim na se Pokoj od Emmy Donoghue 😵
baby poraďte, potrebujem si prečítať niečo čo ma psychicky nakopne... cítim sa psychicky vyčerpaná aj keď de facto neni z čoho, detičky ešte nemám a nedarí sa nám akosi ich mať (zatiaľ), nejako som zle psychicky nastavená, veľa vecí beriem skôr negatívne ako pozitívne a to sa na mna zarytú optimistku vôbec nepodobá ☹ už som z toho smutná, nemám energie do ničoho..
@ianitka niečo čo mi vstúpi domysle a svedomia a začnem sa viac tešiť zo života, verím že aj prichádzajaúca jar urobí svoje ale v minulosti mi vždy dobrá kniha pomohla.. som akosi duševne unavená až prázdna prídem domov a jediné čo zvládnem je urobiť večeru a zasadnem k nablblým serialom pri ktorých prudko klesá IQ .. mám doma super knihy zo žánru ktorý milujem ale chýba mi energia a chuť ich otvoriť.. ja neviem, mávate takéto stavy?
@zabka88 jestli se chceš smát, tak Patrick Ryan - Jak jsem vyhrál válku, jestli chceš něco nenáročného, pohodového James Herriot - Zvěrolékař..( cokoliv o něm), ale zkus Noah Gordon - Ranhojič, o překonávání překážek, o tom že nic není zadarmo ale stojí si jít za svým. navíc je tam dostatek dobrodružství, přiměřeně napětí, něco málo lásky.

@parvitas Jsem zatím asi na stránce 20, takže nemůžu hodnotit 😉
A my máme v užším výběru mmj. Emmu a Ellu 😵