Jakou "kvalitní vlasovou kosmetiku" používáte?
Ahoj holky, mám středně dlouhé blond vlasy, celkem husté. Bohužel mi vydrží po umytí hezké jen jeden den, takže si je myju každé ráno. Aby trochu vypadaly, tak je vysouším fénem a používám pěnové tužidlo. Moje kadeřnice mi řekla, že pokud používám kvalitní vlasovou kosmetiku, tak každodenní mytí a vysoušení nevadí. Bohužel mi už ale neřekla, co si přesně představuje pod pojmem "kvalitní vlasová kosmetika". Chtěla bych se vás proto zeptat, jakou používáte vy, případně jaký šampon nebo třeba regenerační kúru byste mi mohly doporučit, s čím máte osobní dobrou zkušenost. Taky by mě třeba zajímalo, jestli používáte nějaké vitamínové přípravky ve formě tablet, jestli to funguje apod... Chtěla bych nějak zkvalitnit a chránit vlasy, abych si je mohla nechat dorůst do větší délky. Když si vlasy umyju ráno, tak odpoledne už ztratí objem a jsou zplihlé... Pokud máte opravdu dobrou zkušenost s nějakým konkrétním přípravkem a nechcete tady napsat název, pište mi prosím do IP. Díky za rady 😉
Tak pokud chceš zregenerovat vlasy, je to asi nejdůležitější, omezit takové věci na minimum a zároveň je posílit a chránit. Já jsem začala používat kosmetiku, která mi pomohla s růstem i hustotou.
Hned jsem přestala s žehlením vlasů i s fénováním, nechávám je volně uschnout. Jen bych potřebovala nějaké přípravky, které by je zároveň zregenerovaly a podpořily. Vnitřně jsem si nasadila vitamíny, ale výsledek se asi projeví až později.

Mně pomohlo omezit žehlení na maximum a začít používat něco na ochranu 🙏