icon

Jakou "kvalitní vlasovou kosmetiku" používáte?

vilca
8. dub 2008

Ahoj holky, mám středně dlouhé blond vlasy, celkem husté. Bohužel mi vydrží po umytí hezké jen jeden den, takže si je myju každé ráno. Aby trochu vypadaly, tak je vysouším fénem a používám pěnové tužidlo. Moje kadeřnice mi řekla, že pokud používám kvalitní vlasovou kosmetiku, tak každodenní mytí a vysoušení nevadí. Bohužel mi už ale neřekla, co si přesně představuje pod pojmem "kvalitní vlasová kosmetika". Chtěla bych se vás proto zeptat, jakou používáte vy, případně jaký šampon nebo třeba regenerační kúru byste mi mohly doporučit, s čím máte osobní dobrou zkušenost. Taky by mě třeba zajímalo, jestli používáte nějaké vitamínové přípravky ve formě tablet, jestli to funguje apod... Chtěla bych nějak zkvalitnit a chránit vlasy, abych si je mohla nechat dorůst do větší délky. Když si vlasy umyju ráno, tak odpoledne už ztratí objem a jsou zplihlé... Pokud máte opravdu dobrou zkušenost s nějakým konkrétním přípravkem a nechcete tady napsat název, pište mi prosím do IP. Díky za rady 😉

Strana
z3
anezzzka36
23. dub 2026

Mně pomohlo omezit žehlení na maximum a začít používat něco na ochranu 🙏

magola
24. dub 2026

Tak pokud chceš zregenerovat vlasy, je to asi nejdůležitější, omezit takové věci na minimum a zároveň je posílit a chránit. Já jsem začala používat kosmetiku, která mi pomohla s růstem i hustotou.

jan_hah
27. dub 2026

Hned jsem přestala s žehlením vlasů i s fénováním, nechávám je volně uschnout. Jen bych potřebovala nějaké přípravky, které by je zároveň zregenerovaly a podpořily. Vnitřně jsem si nasadila vitamíny, ale výsledek se asi projeví až později.

anezzka3
28. dub 2026

@jan_hah Já dlouhodobě používám kosmetiku Madara, ta mi pomohla s vypadáváním i hustotou vlasů. Ještě ses na ni nedívala? Mají opravdu kompletní přípravky na vlasy, jak se říká od kořínků po konečky🙂

magola
29. dub 2026

@anezzka3 Zkoušela jsi od nich i něco na pokožku hlavy? Já miluju ten exfoliační peeling, tak skvěle prokrví pokožku hlavy.

anezzka3
Dnes v 08:23

@magola Na ten mám zálusk už delší dobu, ale ještě jsem ten peeling nezkoušela. Příště si ho tedy koupím, myslela jsem si, že ho nějak extra nepotřebuji, ale chci ho vyzkoušet 😉

Strana
z3