icon

Jaký máte názor na pořad Tlouštíci?

aneta3222
13. pro 2021

Ahoj, jaký máte názor na pořad Tlouštíci?

wendyv
13. pro 2021

Že nechápu jak se může někdo vyžrat do takového stádia .A ještě horší jak někdo může o sobě tvrdit že je spokojený se svou váhou. To bylo v jednom díle 🙏🙏

barmil
13. pro 2021

@aneta3222 jedna velká reklama na ten stravovací program, zalij vodou pytlík a plastiky. Vsichni tam jsou mladí, vyzrali se sami, a místo, aby fakt dlouhodobe hlídali jidlo, ale normalni běžné jidlo, ne pytlíky za x stovek na den, a cvičili, tak jim po pár měsících udělají plastiku, odsaji x litrů tuku a pak jim tleskaji, jak zhubli.

treasurka
13. pro 2021

Mně to příjde jen další verze Výměny manželek a dalších pořadů, kde se diváci koukají na různé divnolidi jako na exponáty v zoo, a plácají se po ramenou, jak jsou oni dobří, že na tom nejsou takhle. Ale viděla jsem jen nějaký výcuc, tak se možná pletu...

makovice88
13. pro 2021

Mne se v tomhle libilo Jste to, co jite. Tam se doopravdy hublo za pomoci upravy stravy a cviceni. V Tlousticich se jakoze hubne, pak to teda nejak nejde, tak se jde na zmenseni zaludku, plastiku apod. Co to jako ma byt?? Nechapu.

annasmyckova
13. pro 2021

jelikož je sponzor nějaká klinika, tak tam téměř všem je doporučená nějaká operace...To se zdravím nemá nic společného, ani ty pytlíky....Jinak všem lidem fandím, není to jednoduché, ale tenhle pořad nemá nic společného se zdravým hubnutím (proto prý už není v pořadu Lukáš Roubík z předchozích řad, někde to zmiňoval)

luhana
14. pro 2021

@annasmyckova
A já jsem si říkala, kam se ten Roubík ztratil...

jjasmina
14. pro 2021

@aneta3222 strašný