icon

Jaký máte názor na ukrajinskou kapelu Kalush?

28. dub 2025

Co na nich řikate

moudivlacek
28. dub 2025

A nač ten anonym?

kakba
28. dub 2025
@moudivlacek

A nač ten anonym?

@moudivlacek poslední dobou je to samej anonym. Jen koukni na další příspěvky. Zrušila bych to.

moudivlacek
28. dub 2025
@kakba

@moudivlacek poslední dobou je to samej anonym. Jen koukni na další příspěvky. Zrušila bych to.

@kakba já vím, to byla spíš taková řečnická otázka, pochopím něco choulostivého, ale ptát se anonymně na ukrajinskou hudbu, mi spíš přijde jako záminka k nějaké vášnivé diskuzi
jinak souhlas, anonym výjimečně (po odsouhlasení adminem) v opravdu závažných případech, jinak je to tragédie

betelgeuzz
28. dub 2025
@moudivlacek

@kakba já vím, to byla spíš taková řečnická otázka, pochopím něco choulostivého, ale ptát se anonymně na ukrajinskou hudbu, mi spíš přijde jako záminka k nějaké vášnivé diskuzi
jinak souhlas, anonym výjimečně (po odsouhlasení adminem) v opravdu závažných případech, jinak je to tragédie

@moudivlacek jojo, taky jsem si toho v posledních dnech všimla, že jsou tu anonymní diskuze na nesmyslný témata. Jak píšeš, pokud by šlo o nějaký choulostivý dotaz, tak proč ne, ale ptát se anonymně na drby, na kapely, na párky atd. je zbytečný a spíš to vyvolává otázku, co je za tím.

autor
28. dub 2025

Ja tu kapelu mam rada a nejsem.ukrajinka. chci jenom vedet ci ji ma taky nekto rad a neni ukrajinec

konidana
28. dub 2025

V zivote mne zaujaly ruzne kapely. Polska, nemecka, a mnoho dalsich. Kdybych poslouchala hudbu vic jak jednou za uhersky rok, tak by treba doslo i na ukrajinskou. Proc resis co se libi jinym? Hlavni je ze se libi tobe, ne?

mishka87
28. dub 2025

To jsou ti, co byli na eurovizi ne? Ta jejich písnička (myslím, že to byla stefania) se mi docela líbila. Ale mě se třeba líbila i moldavská skupina Paša Parfeny nebo kdysi ty Bulhaři, loni třeba Arménská skupina.

moudivlacek
28. dub 2025
@betelgeuzz

@moudivlacek jojo, taky jsem si toho v posledních dnech všimla, že jsou tu anonymní diskuze na nesmyslný témata. Jak píšeš, pokud by šlo o nějaký choulostivý dotaz, tak proč ne, ale ptát se anonymně na drby, na kapely, na párky atd. je zbytečný a spíš to vyvolává otázku, co je za tím.

@betelgeuzz stačí mi ten druhý příspěvek, mně to jasné je ;) ale když to někoho baví ....

autor
28. dub 2025
@moudivlacek

@betelgeuzz stačí mi ten druhý příspěvek, mně to jasné je ;) ale když to někoho baví ....

@moudivlacek jaký druhy prspevek

autor
28. dub 2025
@mishka87

To jsou ti, co byli na eurovizi ne? Ta jejich písnička (myslím, že to byla stefania) se mi docela líbila. Ale mě se třeba líbila i moldavská skupina Paša Parfeny nebo kdysi ty Bulhaři, loni třeba Arménská skupina.

@mishka87 jo mne se libi ta pisnicka hodne moc

jaja01k
28. dub 2025

Nikdy jsem o nich neslyšela. Teď jsem si tedy pustila na youtube jednu písničku, nijak mě nezaujala.

reeeza
28. dub 2025

Pokud to jsou ti výherci z eurovize, tak mají hodně povedený song. Bohužel se mi zdálo, že ostatní jejich songy se tomu výhernímu z Eurovize nevyrovnají. World music mám ale celkově hodně ráda a je mi jedno, odkud kapela je.

pampelina18
Odpověď byla odstraněná