icon

Jde zakázat na FB sdílení mých fotek?

jahodi
2. kvě 2016

Aneb mám část rodiny fakt potrhlou s prominutím a fakt mě to štve, co si to dovolujou!!!!!!!!!!

kacca11
2. kvě 2016

Kdykoli sdilis fotografie na internetu, muze je kdokoli zneuzit.

jahodi
autor
Autor odpověď smazal
lolap
2. kvě 2016

Zrušit Facebook a nikam nevkládat fotky rodiny 😉

xpila
2. kvě 2016

@jahodi Cokoliv, co dáš na FB, je veřejné, takže to můžou jakkoliv použít a sdílet.

andreaandrejka
2. kvě 2016

Zrušit Fb a máš klid.

kacca11
2. kvě 2016

@jahodi vzdyt ti pisu, ze cokoli zverejnis je zneuzitelne. Pokud to nechces mit zneuzitelne, tak to proste nesdilej.

Pripadne vymaz dotycne z pratel nebo dej ostatni do zvlastni skupiny a fotky zverejnuj jen do ni.

drakenn
2. kvě 2016

Daji se oznacit v pratelich primo osoby, kterym se sdilene nezobrazi

nutricnihodnota
2. kvě 2016

NEDÁVAT! FOTKY! DĚTÍ! NA! INTERNET! Každý den to mám na Fb, jak se maminky chlubí s dětičkama a nejraději bych jim jednu flákla. Cožpak ty děti nemají žádné právo na soukromí? Ať si samy rozhodnou, s čím chtějí vyjít na světlo bóží, až z toho budou mít rozum.

jahodi
autor
Autor odpověď smazal
nutricnihodnota
2. kvě 2016

Tak to je dobře.

brokovich
2. kvě 2016

Takže je to tak, že pokud tvůj přítel sdili, tak to nevidi nikdo jiný než ten, s kym jsi to sdílela ty, tedy předpokládám jen tvoji přátele. Poznáš to i podle toho, že pod takovým dále sileny příspěvkem většinou chybí reakce. Aby to mohli vidět přátele přátel, musela bys toho sdilejiciho (nazyvejme ho "tchyne" 😀) v prispevku označit. Ale! Nikdy nezabránís tomu, aby ty fotky zkopirovali a vložili je sami.

denousek
2. kvě 2016

@jahodi smaž si je z přátel a je klid

jahodi
autor
Autor odpověď smazal
denousek
3. kvě 2016

@jahodi bože takovy trapeni ...vymazat a hotovo ...a otázky??proč me tam nemas?protože nemám.tečka :D

jahodi
autor
Autor odpověď smazal
martasek
3. kvě 2016

Prostě tam nedávat žádné fotky, hotovo. Já nechápu, proč má tolik lidí potřebu dávat na (nejen) FB fotku každého prdu!

jahodi
autor
Autor odpověď smazal
karlajasmine
3. kvě 2016

@nutricnihodnota přesně proto mám prázdný profil na MK.. Vždycky mě dostane když tu někdo veřejně sdílí i to jak jejich děti sedí na nočníku, jak se koupaji...atd..

myjusiatko
3. kvě 2016

@jahodi ked oni nazdielaju fotku, ktoru ty mas nastavenu, ze ju vidia, len tvoji priatelia, tak ju uvidia stale iba ti tvoji priatelia. 🙂 Takze ziadny strach.

jahodi
autor
Autor odpověď smazal
myjusiatko
3. kvě 2016

@jahodi mne to robi maminka. Ale ja s tym nemam problem a schvalne dokonca tie fotky potom davam ako verejne, aby to videli aj tie jej kamosky. Na internet proste davam fotky s vedomim, ze su na internete. Nemam sa za co hanbit. 🙂
Manžel snad zdiela ako verejne uplne vsetko. :D Ale my sme zase asi opačný extrém. 🙂