Jde zakázat na FB sdílení mých fotek?
Aneb mám část rodiny fakt potrhlou s prominutím a fakt mě to štve, co si to dovolujou!!!!!!!!!!
Zrušit Facebook a nikam nevkládat fotky rodiny 😉
Zrušit Fb a máš klid.
Daji se oznacit v pratelich primo osoby, kterym se sdilene nezobrazi
NEDÁVAT! FOTKY! DĚTÍ! NA! INTERNET! Každý den to mám na Fb, jak se maminky chlubí s dětičkama a nejraději bych jim jednu flákla. Cožpak ty děti nemají žádné právo na soukromí? Ať si samy rozhodnou, s čím chtějí vyjít na světlo bóží, až z toho budou mít rozum.
Tak to je dobře.
Takže je to tak, že pokud tvůj přítel sdili, tak to nevidi nikdo jiný než ten, s kym jsi to sdílela ty, tedy předpokládám jen tvoji přátele. Poznáš to i podle toho, že pod takovým dále sileny příspěvkem většinou chybí reakce. Aby to mohli vidět přátele přátel, musela bys toho sdilejiciho (nazyvejme ho "tchyne" 😀) v prispevku označit. Ale! Nikdy nezabránís tomu, aby ty fotky zkopirovali a vložili je sami.
Prostě tam nedávat žádné fotky, hotovo. Já nechápu, proč má tolik lidí potřebu dávat na (nejen) FB fotku každého prdu!
@nutricnihodnota přesně proto mám prázdný profil na MK.. Vždycky mě dostane když tu někdo veřejně sdílí i to jak jejich děti sedí na nočníku, jak se koupaji...atd..
@jahodi ked oni nazdielaju fotku, ktoru ty mas nastavenu, ze ju vidia, len tvoji priatelia, tak ju uvidia stale iba ti tvoji priatelia. 🙂 Takze ziadny strach.
@jahodi mne to robi maminka. Ale ja s tym nemam problem a schvalne dokonca tie fotky potom davam ako verejne, aby to videli aj tie jej kamosky. Na internet proste davam fotky s vedomim, ze su na internete. Nemam sa za co hanbit. 🙂
Manžel snad zdiela ako verejne uplne vsetko. :D Ale my sme zase asi opačný extrém. 🙂

Kdykoli sdilis fotografie na internetu, muze je kdokoli zneuzit.