Je lepší laminovat nebo stříhat nejdříve?
Ahoj, dotaz úplně primitivní... Mám tu nějaké aktivity k zalaminování. V popisu píšou - zalaminujte a rozstříhejte. Ale...bude to držet? Nerozpadne se to? Neměla bych to nejdřív rozstříhat, pak zalaminovat a zase rozstříhat s kouskem té "spečené" folie kolem...? Dík
Všechno jsem laminovala celé jako A4 a pak rozstříhala, vždy to drželo. Ta folie se zapeče i do papíru. Problém by asi byl, kdyby jsi měla 2 papíry na sobě, ty zalaminovala a pak rozstříhala.
Super, díky, představa stříhání, skládání do folie a znovu stříhání mě vůbec nelákala 🙂
Ještě jeden tip trochu mimo, pokud máš pro děti,tak až budeš stříhat,tak si trochu zakulat rohy, jinak je ta folie docela ostrá 😉 toť můj postřeh....jinak souhlasím s holkama výše
Manžel mi tu teď laminoval aktivity pro syna. Vždy zalaninoval A4, pak nastříhal a pak ty kusy ještě jednou projel laminovačkou
Všechno napřed zalaminuju a až potom stříhám. Ještě se nic nerozpadlo. Kdyžtak se to dá znovu. Naopak, při opačném postupu se kolegyni málem podařilo laminovacku zničit.

@marimanta stříhala jsem několik laminovaných aktivit a drží už dva roky skoro každodenního hraní