Je nutná HFEC ROTO inspekce po vytažení spojováků?
Ahojte,
Musím dělat HFEC ROTO inspekci dle NTM 51-10-01 po vytažení spojováků z díry?
Díky předem za odpověď.
Petr Z.
Snad servis či revizi, inspekce je něco úplně jiného. To bude dobré, na maminkovském fóru ti každá ráda poradí.
Dobrý den, proč mě urážíte? Tohle fórum je sice maminkovské, ale taky tady vidím témata jako "Jak poznat ADHD u dospělého muže?". Co to má společného s maminkovským fórem? Já jsem se tady slušně zeptal, a omylem jsem si to tady okomentoval i sám. Nejsem zdatný s počítačem, tak mi to promiňte. Děkuji za pochopení. S přáním pěkného dne Petr Z.
Dobrý den, proč mě urážíte? Tohle fórum je sice maminkovské, ale taky tady vidím témata jako "Jak poznat ADHD u dospělého muže?". Co to má společného s maminkovským fórem? Já jsem se tady slušně zeptal, a omylem jsem si to tady okomentoval i sám. Nejsem zdatný s počítačem, tak mi to promiňte. Děkuji za pochopení. S přáním pěkného dne Petr Z.
Žádné urážky tu fakt nevidím, vidím jen konstatování reality - ty sám/sama sis vymyslel/a, že jsi těhotný muž a ty sám/sama si odpovídáš na svou vlastní otázku. A na tvém místě bych se v tom dál nepitvala, protože jistě chápeš, jak směšně zní odůvodnění, že sis omylem sám/sama odpověděl/a na vlastní otázku.
Teď už víš, jakou paseku umí napáchat, když zapomeneš svou diskuzi označit jako anonymní, tak to třeba příště zvládneš lépe, ale rovnou tě musím upozornit, že my tu fakt nejsme zvědavé na lidi, kteří se snaží jen plýtvat naším časem pro vlastní zábavu či pro vlastní reklamu, pokud snad tvým úmyslem bylo se tu sebeprezentovat...
@double_joggle 🤣🤣 a proc se zde ptas, kdyz odpoved znas? 🤣🤣

Ne