Jednorázový sex s cizím mužem. Moje zkušenost.
Potřebují se zde jen vypsat a poslechnout si x tisic urážek
Jaka jsem atd .
Jednoho dnes jsem si začla dopisovat s mužským přes inrt.seznamku .
Teoreticky nic o sobě nevíme , nevím jestli on někoho má a on také neví zda já mám někoho ( mimochodem já jsem volná ) . Vime oba kdo kde pracuje .
Jednoho dne jsme se dostali k tématu sex. A už to začalo jiskřit . Psal mi jak by si mě dal a já hrála tu jeho hru a psala mu to co chtěl slyšet.
Jednoho dne jsme si napsali že by bylo fajn mít sex u něj v praci... Nevím co mě to popadlo jestli nějaká chuť ale prostě jsem do toho šla.
Domluvili jsme se kdo kde počká . A já prostě přišla řekla jen ahoj a šlo se na věc.. Rozepnout mu kalhoty a už to jelo. Po aktu jsem se prostě jen sebrala a šla jako by se nic nestalo .
On samozřejmě psal jak to bylo divoké ,super a musím uznat že i mě se to moc líbilo...
Tajně doufám že to nebyla poslední naše taková akce .
Tohle jsem ani v 17 nemela nutkani psat na internet
... 🤣
A od nás chceš rozhřešení? 😂 Však je to v pohodě, co řešíš?
nebo chces virtualne naplacat 😅🤭 ze si neslusna holka? 🤣
Ne potřebovala jsem se pouze tad vypsat !!!
Myslim ze super zkusenost,zijem jen jednou..schvaluji 😉
@veronicka89 někdy si říkám, že bych se docela ráda vrátila do mých retro let, kdy neexistoval internet a vše se řešilo v Bravíčku Láska, sex a něžnosti 🫢😂
🤦♀️ pardon už jsem asi stará fakt...
@ajronka za mych let fungovalo icq a libimseti ...bravicko ve 13 letech bylo taky aktualni no 😀
@veronicka89 No jo, icg, to už bych zapomněla! Úplně slyším ten zvuk, kdy se na net připojovalo přes pevnou linku…
@amazienka joo🤣
Sex tě bavil, to je jedna věc.
A jaký ze sebe máš pocit???
Jestli dobrý, nechápu proč by ses potřebovala vypsat...leda že by ses potřebovala pochlubit 😁
Jestli špatný, tak chápu že by ses potřebovala vypsat.
Právě špatný nevim co si od toho slibuji . Nevím jak pokračovat jestli se mu znova ozvat nebo jak reagovat .
Doporučuji dát si suchý listopad ve vztahu k sociálním sítím...
Tak si napiš na papírek plusy a mínusy. Zjisti jestli ti to víc dává nebo bere. Zjisti jestli má cenu do toho investovat nebo ne. Zjisti si momentální priority v životě a jak to do toho zapadá, třeba skvěle, třeba vůbec
Za me dobry 😁
Myslite ze s toho muzu vzniknout vztah ? Nebo spis jde jen o ten sex .
Jasne proc ne ...
Ale jde spis o to jak si budete rozumet i normalne ;)
A koukni jestli ho tu nenajdes u fotek Jirickuv 1. Roček nebo tak 😀
@veronicka89 😃
@veronicka89
Ty si husta🤣🤣🤣🤣🤣
Ahoj, ja celkom rozumiem,ze si to potrebujes spracovat,ze ta mozno samu prekvapilo,ze si sa nechala nahovorit a sla do toho.
Btw.Inak v Cesku musi byt krasne a free,ked mozete sulozit n'a pracovisku. Vo Francuzsku je za toto vyhazov.
No odpoviem na otazku. Ja sama takuto skusenost nemam,ale kamarati maju,tak ti to mozno pomoze.
Nie,vztah z toho pravdepodobne nebude.A keby aj bol,tak budes furt v strehu.Ked bol ten typek dobry a akoze fakt dobry,tak to ma ako "escape game" a rozhodne s tym len tak neprestane.
Uzije si s tebou, lebo sa mu pacis, sadli ste si (mala si stastie) ale pré zivot si vyberie/alebo ùz vybral niekoho ineho.
AK nemas ocakavania, pouzivate ochranu a necitis sa pri tom ako sexualny objekt na jedno pouzitie bez citov,tak ok.
Napisal ti,lebo si dobra a chce si to s tebou zopakovat.
Tak si ujasni, ze ako to mas ty.
Neviem,mam z teba pocit,ze s tym nie si uplne ok.
Tak mu to povedz,ze ho nepoznas,ze si sa chcela odviazat, vyskusat ale ze si nie si ista,ze to budé v pohode pre teba.
Na ferovku sa ho opytaj na vsetko,co ta zaujima a
pravdepodobne sa ùz neozve.
Ale tak mozno sa mylim.
Daj vediet.
P.S.bacha n'a sex.praktiky,pri ktorych sa nezvykne pouzivat ochrana.
Mozem sa ta este nieco opytat?
Rozvedene kamosky,co su n'a zoznamovacich appkach tvrdia ( mam len dve,co aktivne hladaju,takze celkom n'a figu vzorka),ze cim viac chlap vypisuje fantazie o sexe,tym je horsi v posteli.
Overovat to nejdem/nemozem, som vo vztahu.
Ale zaujimalo by ma celkom,ze ci t'en tvoj typek bol fajn n'a vypisovanie a potom rovnako dobry aj v skutocnosti
Byl luxusni a takovej sex jsem nikdy nezažila.Pořad přemýšlím jestli mu napsat , kdy to zopakujeme
Hmmm.
Tak to chapem, ze si to chces zopakovat😄.
Takze neoplati,ze skvele namotava cez pismenka a v skutocnosti taky lepsi priemer...
Kamosky asi natrafili na zle kusy😁
@trdelnik234 ono tam mohl dost zapusobit adrenalin.. ten umi hodne zkreslit.. osobni zkusenost 😎
@l_
To verim,ze hej 🤣
Jako fakt luxus asi ano asi to byl adrenalin a uz se těším na další nálož

A?