icon

Jméno k příjmení Badal

mirgule
11. led 2018

Maminky, jaké jméno na chlapečka by se podle vás hodilo k příjmení Badal? Máme hodně kamarádů, všichni již po dvou dětech a většinou kluci. Chtěli bychom aby se to tedy moc neopakovalo. Nemůžeme se dohodnout. Děkuji za názory.

verunkanatalka
11. led 2018

Mě se líbí k tomu příjmení Michal..

jitka0a
11. led 2018

Mě napadá třeba Mirek, Jakub, Petr. Upřímně mi k němu pasuje hodně jmen 🙂, spíše by to chtělo vědět které vyřadit 🙂

renuliena
11. led 2018

Matyáš, Tobiáš, Tomáš, Martin 😊

jaja01k
12. led 2018

Antonín, Robin, Jáchym.

mirgule
autor
12. led 2018

Vyřadit můžeme právě takové ty klasiky jako Mirek (toho máme přímo v rodině), Petr, Martin, Honza, Adam, David, Šimon, Lukáš, Kuba. Potom méně časté jako Mikuláš, Robin a Jonáš. Já bych hrozně chtěla Dominika. Manžel zase Olivera (to nepřekousnu) 😀 Jediné na čem se jakš takš shodneme je Erik. Co myslíte?

renuliena
12. led 2018

@mirgule no vidíš a mne se přitom oliver moc libi ale erik zase ne, ale jestli se dohodnete na erikovi tak super, já s manželem jsme se shodli pouze na stele tak asi bude stela, příjmení mame celkem neutrální.. novotna.. tak to snad pujde a co samuel, ten se ti nelibi?

mirgule
autor
12. led 2018

To se mi líbí, ale myslím si že právě toto k příjmení nejde. Navíc by asi neprošlo u manžela. Mě se líbí hodně jmen, jenže jich je v okolí vždycky hodně nebo nás kamarádi předběhli. Líbil by se mi i Vojta, ale taky nemám šanci. Dcerku máme Valerii a na tom jsme se shodli jednoznačně a jsme s ním hrozně spokojení. Ale jak to dopadne s bratříčkem to jsem div živá.

renuliena
12. led 2018

@mirgule valerie je moc hezke jmeno, maminku mam valerii, tak urcite neco hezkeho vyberete a budete tak jako s valinkou urcite spokojeni 😊

magdalenkarus
12. led 2018

Tadeas Josef matysek pavlik

prostenika85
12. led 2018

Leopold

tete20
13. led 2018

šimonek

fialka58
17. led 2018

Mě se moc líbí jméno Jakub 🙂 nebo Eliáš

amalka_votavova
23. led 2018

Sebastian 🙂

zlatik1
14. srp 2019

A co Václav

bonavoxa
Autor odpověď smazal
zelenaesmolda
7. bře 2023

David

muhehehe
7. bře 2023

Super neutrální příjmení, k tomu se hodí snad cokoliv... si každý vypište z kalendáře co se vám líbí a někde shoda bude... Dominik i Erik za mě na pohodu, je to pěkný..

muhehehe
7. bře 2023

My máme Radima. tak co třeba ten? 🙂 Nebo Radek.