Jméno pro chlapečka: Marcel / Samuel / Richard?
ahoj holky, kotré meno by ste vybrali? mám 3 týždne do TP a stále sme sa doma nedohodli.. ☹ 🙂
Mě se nelíbí žádné, ale když už bych musela volit, tak Richarda. U Samuela se mě vždy vybaví, jak známá oslovovala svého synka Samíku a to se mě teda hodně nelíbí... 😒
mám problém, nelíbí se mi žádné, tak šťastný výběr
Richard nebo Marcel. Samuel je možná hezký, ale taky si to myslí hodně maminek, protože Samíků je teď až dost 🙂 Richard je krásný jméno, takový chlapský 😀
možná Richard, ale těžko poradíme, když neznáme příjmení, a jak se tedy k němu dané jméno hodí nebo nehodí,a taky bych se rozhodovala dle toho, kdy mají daná jména svátek, aby to bylo dál od narozenin a od Vánoc.
Marcela jsme měli u nás v domě a nikdo mu neřekl jinak než Macku. 😉 A říkat Marceli, to se mi moc nelíbí, vůbec to jméno se mi moc nelíbí. Samuel je pěkné, ale přijde mi, že se teď objevuje častěji, dala bych asi Richard. Jednoho i znám. Má měkké příjmení, krátké, bez háčků a čárek, a dohromady to jde krásně.
Sam, nebo Richard 🙂
To je vážně na osobním vkusu, jak zní kombinace s příjmením a aby svátek nebyl moc blízko narozenin. Mě osobně se Marcel absolutně nelíbí, nejlepší mi přijde Richard, ale fakt hodně záleží na příjmení.
Risa!
Richard (Marcel se mi nelíbí)
za mna jednoznacne Richard. Marcel a Samuel sa mi nepacia
Záleží také na příjmení - aby se to k němu hodilo. Mně osobně se nejvíce líbí Richard. Hodně štěstí přeji 😉
Za sebe jednoznačně říkám Richard. To jméno se mi moc líbí, ale mám ráda jeho podobu Richard. Zdrobnělinu Ríša nesnáším.
Marcel a Samuel pro mě nemají šťávu.

Můžeš se zkusit zeptat miminka 😎 a nebo to nech až ho uvidíš a řekneš mu tak pocitově. Kamarádka vybírala jméno až po porodu. 🙂
A za mě.
Samuel je teď každé " třetí" dítě. A když bude dospělý, což je většinu života každý... No já bych se tak jmenovat nechtěla. Moc mužně mi to nezní
Richard nebo Rychard je dost tvrdé, ale miminkem nebude pořád. Jednu pětinu života je nezletilý a do 18 ti mu Ríšo bude říkat málo kdo. Je to takové chlapské jméno.
Marcel se jmenuje bratránek. Říkáme mu Macku. Bo Marceli či jinak volat je takové zvláštní a pro mě jazykolamné.