Jméno Uljana pro holčičku. Líbí se vám?
Maminky, poraďte prosím. Líbí se nám s manželem jméno Uljana. V Česku je skoro neznámé. Líbí se vám nebo vůbec? Děkuji za názory.
Jméno Uljana se mi nelíbí. Neznám ho, nepoužívá se. Je to čistě můj názor.
Tak, a teď si vemte, že se to křestní jméno přestane jednou potomkovi líbit a nechá si ho změnit. Kámoška se před dvěma měsíci nechala oficiálně přejmenovat, neb se jí její původní křestní jméno nelíbilo, takže si zašla na matriku a za 1000 Kč má jméno, které se jí líbí. Takže ona je to celkem sranda, jak všechny řešíme to "nej" jméno pro miminko, a až to miminko vyroste, může si jméno změnit a jací jsme byli 😀
@oklementieva uljana neeeee alexandra joooo🙂
Uljana... Nelíbí, ale já jméno nevybírám, je to na rodičích
@somalicats Ano, taky znám takový případ - manžel mojí sestřenice se nechal v dospělosti přejmenovat - jmenoval se Julius a teď je Julian 🙂
Ber to tak, jak jí budou říkat ostatní, jestli se jí nebudou časem třeba posmívat ve škole. To bude pro ni důležité. Říct Ulji, Uljanko??
Můj názor - Uljana ne, těžko se vyslovuje, zní moc cize. Alexandra ano, to je jedno z těch jmen, které se mi líbí hodně, i Alexandr. Co třeba Mariana místo Uljany (vybírám tady: http://svatky.centrum.cz/svatky/jmenne-svatky/m...

@atinkaa
@gepe holky, nechci uz dal rozdmychavat diskusi, ale já to označení Julča = dámské přirození znám taky. Myslím, ze to autorka komentáře nemyslela zle. Je to stejne, jako nekde se používá hanlivé jméno Dorota.