Jsem nevrlá a hloupnu
Ahoj holky, omlouvám se za anonym, ale je to věc, za kterou se stydím. Jdu si k vám pro řadu, útěchu, pochopení..? Ani nevím. Možná jen mít šanci to někomu říct, pomůže. Jestli vůbec.
První věc je ta, že jsem poslední týden hrozně podrážděná a nevím si s tím rady. Nevím, jak si zvednout náladu. Přitom se mi nic hrozného neděje. Pohadala jsem se s rodiči, protože mají nového psa a nechají ho dělat si, co chce. Může skákat na stůl, může čůrat po bytě, hnus prostě. Horší je, že skáče i na moje děti a ty se ho pak boji. Rodiče psa nevychovavaji. A když jsem mu už dala na zadek, když vyrval synovi sušenku z ruky, tak táta (který nikdy na mě nezvýší hlas), na mě začal řvát, že jsem to už přehnala a že tohle teda ne. Řekla jsem jim, že teda jezdit nebudeme, pokud je pes nad děti. Máma je psychicky labilní, léčí se s tím. A všechno je pro ni problém. Takže oni za námi nejezdí. Ale moje děti má ráda a jsou pro ni takový pevný bod. Děti mají rády ji. Do toho mi sestra řekla, že se rozvádí po 20ti letech, že má už nového chlapa. Švagr si myslí, že jedou v létě na dovolenou a ségra už má na tu dobu letenky k moři s tím svým. Švagr je blbec, ale tohle nefér chování mi od ní vadí. Musím to schrupnout.
Další věc, jsem na md. A k tomu pracuji na půlku z domova. Mladší syn je poměrně náročné dítě, moc času na to nemám. Teď jsem se upsala k projektu, který zabere hodně času, tak mě děsí, kdy. To stihnu. Vím, jsem blbá, ale vždycky to beru jako fajn příležitost.
Další věc, poslední dobou dělám hrozné prehmaty. Jakože třeba nastavím rýži ať na nějaký čas a on se zapne dřív, než jsem chtěla. Nejsem schopna to nastavit správně 🤦♀️ včera mě chlap prosil, ať zapnu kávovar., tak jsem dala věci do lednice, ale na kávovar jsem zapomněla. A takových věcí je víc. Děsí mě, že blbnu..
Mladší syn nespí dobre. Když je dobrá noc, vzbudí se třeba 7x. Je mu už rok a půl. Docela bych i řada přestala kojit a nevím jak. Je na mě závislý, hlavně v noci. Co bych tak dala za spanek..
Omlouvám se dlouhý elaborat, ještě bych pokračovala. Ale píšu na mobilu a už není ani vidět, co píšu. Tak mě se bojím, že mobil to vše automaticky opraví a a blbě 🙂 děsí mě, že nezvládám to, co jiné ano a ještě se u toho smějí. Doma je navařeno, relativně naklizeno, jezdíme s kluky na výlety, každý den jsme venku dopoledne i odpoledne. A to si ještě občas říkám, že bych ráda zkusila tu holčičku, do třetice. A pak mám tenhle stav a myslím, že bych to nedala. sezapne o hodinu dřív, než jsem chtěla.nnastavit do fr.
@konidana a prosím prosím, řekneš, jak na to? Prostě nedat prso? Nebo něco jiného místo toho? Dát od sebe..? Syn spí se mnou v posteli. Nebo přestěhovat? Vůbec nevím.
@pratensis jsi moc hodná, děkuju Ti za pochopení a zkušenost. Můj manžel dělá na směny, takže má každý 5.den noční, týden v kuse bohužel nezvládne. A taky se musí vyspat on. Snad bude stačit min syn je závislá přísavka, fakt se toho bojím, že ten proces bude ještě horší.
@leneee děkuji za odpověd. Jsi moc hodná. To je tak hezky, že jste tady na mě všichni hodné
Tak určitě by pomohlo, kdybys třeba aspoň den a noc nechala malého jen s tatínkem, a pak prostě nedat. Určitě nahradit mazlením a jinou aktivitou. Můžeš zkusit i flašku, ale moje děti odmítaly jak flašku, tak jakékoli mléko. Pokud se budí v noci, tak nabízet pouze vodu na žízeň. Buď z lahvičky (mě se osvědčily petky se sportovním/membránovým uzávěrem) nebo klidně i z hrníčku/skleničky.
No cestovka psala druhé části rodiny, že původní hotel je obsazený a že by je dali do toho našeho 🙈. Mám víc štěstí, než rozumu.
Taky mám vš a když jsem končila tak jsem říkala že skoků už nikdy 😂 no, nějak jsem se speltla 😀

@leneee Já jsem teď taky nepročítala zbytek, ale ke svému komentáři na začátku mohu doplnit a potvrdit, že spánkový režim jsem měla totálně rozházený taky. Trvalo mi přes rok, abych se dostala do normálu. Nakonec mi pomohl fitness náramek, který jsem si - na rozdíl od většiny ostatních uživatelů - koupila hlavně kvůli monitoringu spánku. Pomohl mi, vidět to černé na bílém, mít přehled a líp si to ohlídat. Ale jak říkám, trvalo mi to přes rok. Po ukončení kojení bylo totiž ještě skoro dvouleté období, kdy byly děti téměř non-stop nemocné (na střídačku, takže ony se aspoň občas vyspaly, já ne, jak jsem k nim v noci vstávala). Pak je vystřídal nemocný pejsek, ke kterému bylo též potřeba vstávat... a vyvrcholilo to docela vážnými zdravotními problémy. Na spánek je navázaná imunita...