Jsem vysoká ☹️. Jak reagovat na blbé poznámky?
Holky poradite? Hodne me trapi moje vyska, merim 175-176 cm. Neni to moc, ale cely zivot posloucham jak jsem vysoka. Ted i v nove praci. Kolegyne me vola "zirafo" a muj kolega poznamenal, ze jsem jako chlap, ze jsem moc vysoka.
Mimochodom, kdyz jsem mu rekla svoji vysku, neveril mi. Pry on meri 177 cm 😂😂😂😂 (muze mit tak 170cm max)... Pry podle nej musim mit tak 185 cm. Tedy jsem jeste i lharka podle nej..
Nevim jak reagovat na blby poznamky. Vcera jsem se schvalne merila a merim do 176 cm.
Před dvěma lety jsou fotila holky z volejbalové reprezentace 🙂) 175? To má libero 🙂) Já mám 160 . Jak na to reagovat? Jednodušše, udělat z toho výhodu. Pokud má někdo poznámku - tak mu to vrátit - humorem, ale hlavně hned zareagovat aby bylo jasné, že jeho poznámka není už vtipná, že tyto kecy slýcháváš denně a má hned odpověď. Není čím se trápit - já bych klidně pár cm navíc snesla - koncerty hlavně slyším a nevidím, když fotím vyšší páry, kolikrát s sebou beru stupátko, abych se jim dostala do výše očí.. taky pakárna 🙂
Vidíš, já mám 154 a taky poslouchám blbé poznámky. Radši bych byla vyšší
Ja mam necelych 180 a v dospelosti jsem se nesetkala s zadnou takovou reakci. Ba naopak. Muzi jsou vetsinou potěšeni a ženy jsou ticho.Spis bych rekla, ze to je o tvem nastaveni, jak vnimas sama sebe. Bud na to hrda,nauc se sve cm nosit. Ja mam i par kg navic a naopak stale slysim, ze vypadam mladsi nez jsem a ze mi to slusi. Neres lidi okolo sebe, nauc se mit sama sebe rada. Uvidis ze i postoj okoli k tobe se zmeni.
hele,já jsem zase prcek(157cm) to si nevybereš😂 nemám problém nepříjemným hlasem říct,že jsou mi tyhle kecy nepříjemné,tak ať si je nechají pro sebe,víš ono to někomu nedojde,že by ti to mohlo vadit,no a někdo je prostě debil,je potřeba se ozvat,mám zkušenost,že si to podruhé nedovolí

Já mám 186 cm a nikdy jsem s tím problém neměla..některý chlapy to spíše se*e, mám zkušenost spíš opačnou, že se to i líbí 😉 Pokud by mi vadilo, že mě takhle oslovuje kolegyně, taky jí vymyslím nějakou přezdívku..Naopak bych si pak začala do práce brát ještě podpatky 😀