Jsme spolu rok, ale bez soulože

ponik32
1. pro 2017

Ahoj,

prosím o radu, jsem totiž úplně zoufalá. S přítelem jsme se seznámili na seznamce a už jsme spolu více než rok, je nám spolu dobře, vše je super až na to, že jsme spolu ještě nespali. Děláme všechno ostatní, ale když by mělo dojít k tomu, že by měl do mě proniknout, tak k tomu vůbec nedojde, protože on nechce. Když jsem se ho zeptala, jestli můžeme pokračovat, tak mi řekl, že jindy.. Nikdy "jindy" ale nenastalo. Zeptat se ho co se děje, na to nemám odvahu.
Nemáte někdo podobnou zkušenost, prosím?

Díky.

pavca1982
1. pro 2017

@ponik32 a nemá problém s erekcí?

ponik32
autor
1. pro 2017

To právě nemá..

jitka0a
1. pro 2017

Podobnou zkušenost nemám, ale napadá mě jestli nemá třeba nějaký zdravotní problém? Co třeba že trpí nějakou nemocí a nechtěl by jí přenést? Tedy záleží co spolu děláte. Já bych se ale asi upřímně zeptala jestli se mnou bude někdy spát. ☹ tohle by mě časem asi ubíjelo a připadala bych si nežádoucí ☹.

ponik32
autor
1. pro 2017

Samozřejmě jsem se už chtěla zeptat asi 1000x, ale nikdy jsem nesesbírala dostatek odvahy ten dotaz vyslovit, bojím se, že mě nemiluje ☹ .... i když vše je vášnivé jen prostě nikdy nedošlo k tomu propojení.😢

penelope87
2. pro 2017

@ponik32 musíš si s ním promluvit, jinak to nezjistíš. Může být věřící?

astrid_sk
2. pro 2017

Mozno sa boji, ze by potom bol prilis rychlo hotovy. Mozno sa mu kedysi niekto kvoli tomu vysmial, tak ma blok. Urcite sa s nim o tom musis porozpravat, uistit ho ze ho milujes a ze s tym budete bojovat spolu.

jostein
2. pro 2017

nic jiného než se zeptat, dělat nemůžeš!
pokud jste spolu rok a ty se bojíš se ho upřímně na něco zeptat, možná bych ten vztah přehodnotila, protože evidentně je tam problém i jinde... i když chápu, že je to citlivé téma...

annasmyckova
2. pro 2017

kolik je vám let? Třeba je věřící a chce to nechat až po svatbě. Orientaci má heterosexuální? (vím -blbý dotaz, ale třeba by v tom mohl být zakopaný pes...). A určitě o všem mluvte, rok není krátká doba, jestli spolu chcete žít, tak se musíte poznat

ponik32
autor
2. pro 2017

Verici neni nebo mi to nesdelil. Uz je rozvedeny, ale nevim, proc se s manzelkou rozvedl.

petrapetule
2. pro 2017

Mozna to bude znit ted krute,ale.. zadny normalni zdravy chlap by po rocebez sexu nestopl neco,co vede k soulozi slovy Nekdy jindy.. nechci byt zla, ale napada me,jestli neni gay?

ivular
2. pro 2017

Taky jsem tahle bydlela rok s mužem. Ale on byl silně věřící, což jsem od začátku věděla.

nafuka
2. pro 2017

My to tady za tebe nerozlouskneme, budeš si s ním muset promluvit sama.

snadmamina2018
2. pro 2017

Vážně se ho budeš muset zeptat. Po roce vztahu už by mezi vámi neměl být problém v komunikaci. Že se tebou ještě nespal normální není. Nejdéle u dospělých lidi vím o půl roce🙄. Nevím teda kolik ti je let...nejsi pod zákonem,že ne?🙂... Pak bych to chápala😇 (to byl forek ..promin )

ponik32
autor
2. pro 2017

Pod zakonem nejsem😀 je 32 a jemu je 34. Budu se muset odhodlat a konecne se zeptat.

warotas
2. pro 2017

to musí být honě divnej brouk, když po roce zareaguje na roztažené nohy slovy "někdy příště zlato".... Vlastně by mi přišel divnej i kdyby takto zareagoval po měsíci známosti... 🙂 Žádného takového chlapa jsem vživotě nepotkal. Myslím, že to ani nebude chlap, ale nějaká ta novost -

misa357
2. pro 2017

@ponik32 Napadá mě, že se třeba hodně bojí, abys neotěhotnela. Ale záleží, co spolu děláte. Když by byl gay, tak by ti ho tam spíš šoupnul, než aby dělal něco jinýho.

duetka01
2. pro 2017

Normální mi tato situace určitě nepřipadá, tipuji to na nějaký blok v hlavě a nebo zdravotní problém. V tom by mu poradil sexuolog..na rovinu se ho zeptej co v tom je, snaž se ho utlačit do kouta..že se to nedá vydržet rok a jestli se dokáže do tebe vžít a příjde mu to normální? Že jste ještě neměli sex, at se k tomu postaví jako chlap nebo si někoho najdeš...-) Sama pak zjistíš co v tom je..ale určitě jako chybu bych viděla v komunikaci, měli byste mít mezi sebou nějakou důvěru..proč ti ani neřekl důvod rozpadu manželství? To nechápu...to je tak pak se vším...bud na něj přímá!

jezz1e
2. pro 2017

Podle mě pokud by byl gay nebo asexuál, neměl by s tebou erekci. Tipuji blok v hlavě po nějaké blbé zkušenosti.
Byla jsem asi 5 měsíců s jedním hrozně fajn "podivínem", ale my se nedostali ani ke staženým slipům. Na začátku jsem to brala, že je ostýchavý, od kamarádů jsem věděla, že kdysi nějakou holku miloval, ale přebral mu jí jiný kámoš a od té doby prý holku neměl. Popravdě řečeno jsem z něj důvod nikdy nedostala a nakonec jsme se rozešli, protože jsem chtěla děti a tohle by k nim nevedlo. Dodnes je mi to líto, jinak jsme si strašně rozuměli.
Pak jsem taky měla přítele, kterého "zásun" nevzrušoval.Byl celkem vybavený a při jiných způsobech vášnivý, ale jakmile došlo na klasiku, tak prostě zvadl.

moxha
2. pro 2017

S manželem jsme spolu 8 let. Nespali jsme spolu 3 roky( mně to moc nechybí),ale protože chceme mimčo tak teď to jinak nejde.Nikdy spolu o sexu nemluvíme a když k tomu dojde,tak jen v ložnici a potmě.Iniciativu ve většině případů přebírám já s tím,že jsem za celou dobu co s manželem jsem,nezažila pozici abychom si hleděli do očí.Je poměrně dost časté,že se mě ani nedotýká a už vůbec nevydává žádné hlasové projevy.Také je rozvedený a já si myslím,že ten problém vznikl v jeho manželství.Možná že u něj je to podobné.Nezbývá než se ho zeptat a uvidíš jestli ti to řekne.

aidelina
3. pro 2017

Přijde mi to celé dost zvláštní, ale souhlasím s @jezz1e že by s tebou sotva měl erekci, kdyby byl na kluky nebo neměl o sex zájem vůbec. Ve 34 letech už je to dospělý chlap, který by měl mít věci srovnané. Asi jediná varianta, která by pro mě byla pochopitelná, by byla kdyby byl silně věřící křesťan. Jinak bych byla opatrná, aby ses nezamotala do nějakého průšvihu, normální to určitě není. Předpokládám, že takhle žít nechceš. Nezbývá, než to s ním otevřeně probrat.

galatea_a
4. pro 2017

Budeš si s ním o tom muset promluvit, i když chápu, že je to pro tebe těžký to téma vůbec načít. Každopádně držím palce - čím dřív tomu přijdeš na kloub, tím líp 😉

warotas
5. pro 2017

@moxha 🙂 Je úsměvné že pisatelku nabádáš, aby se manžela zeptala, co je za jeho nechutí zplenit její klín, ale sama se po osmi letech manželství pouze domníváš, co že je za sterilností tvého pohlavního života. Jinak to co popisuješ mi přijde jako z filmu situovaného do osmnáctého století - vůbec jsem netušil, že i v dnešní době je něco takového možné...

petrapetule
5. pro 2017

@warotas hodne zvlastni,ze 🙂

penelope87
5. pro 2017

Mně přijde zvláštní, že to trvá už rok. Já bych se ho zeptala nejdýl po měsíci, nebo ho poslala k šípku. Vadilo by mi to rozhodně daleko dřív.

moxha
5. pro 2017

@warotas možná je to zvláštní a v dnešní době neobvyklé,ale ne nemožné.Určitě nejsme jediní.A ano manžela jsem se ptala,ale nechtěl se o tom bavit a já se smířila s tím,že se to asi nedozvím.Chtěla jsem jen autorce napsat,že není jediná kdo má obdobný problém A že se důvod nemusí dozvědět. ..Buďto se s tím musí smířit a hledat pozitiva jinde a nebo si najít někoho jiného.Ikdyž můj muž má chybičku,nikdy bych ho neopustila,protože se o nás s láskou stará

warotas
7. pro 2017

@moxha Asi se na vše dívám zjednodušenou optikou chlapa. Rozumím tomu, že pro tebe jako ženu nemusí být rozhodně málo, mít vedle sebe chlapa ve kterém cítíš oporu. Pro mě by bez vášně, ale i jen letmých polibků a pohlazení v průběhu dne, nebyla žena partnerkou ale spolubydlící - byť dobrou... 😉

misa357
7. pro 2017

@warotas To není jen mužský pohled.