Kamarádka s odlišným životním stylem mě zklamala. Co si o tom myslíte?
Dobrý den, nedávno jsem potkala novou kamarádku. Známe se asi měsíc. Je věřící, občas se chodí modlit do kostela, je jí 27, shání mše, pochází z vesnice, doma má sbírku asi 40 Andělů. Pomohla mi když jsem potřebovala, nechala mě u ní doma přespat, udělaly jsme si i večeři.
Má ale odlišný styl života, což jsem nečekala. Neustále chodí na párty, chodí i sama, tancuje tam do rána, opíjí se, jezdí domů nočními taxi, pak neví co se tam ten večer stalo. O alkoholu se často bavi, jak to do sebe klopi. Minule se ozrala, předminule taky. Minule mi volala, jak se ozrala a že asi má otravu, že necítí nohy - tak jsem jí doporučila zavolat 155, tak tam pak popisovala svůj stav. Vodí si cizi chlapy do bytu. Minule si pozvala nějakého cizince, vyprávěla mi jak ho ručně uspokojovala u sebe doma. Pak má seznamku a na 1. rande si k němu chodí sedat do auta, liba se s ním. Předtím mi volala do práce a brečela do telefonu, že jí opět zrušil schůzku. Pak mi řekla že u ní prespaval nějaký ctyricetilety kamarad zkoušel to na ní, ale řekla mu že ne. Do toho by jí chtěl kamarád, který se jí nelíbí, ale i když ho nechce, jde k němu do bytu, liba se se ním a vypráví mu jak jí chybí intimnosti. On se toho hrozně chytnul, tak ji nabízeli kamarádství s výhodami. Přeposilala mi ty konverzace...kde ona mu pak píše, že má více takových nabídek, že by si pak připadala jako lehká holka, že s ním ne...on se jí pak ptá zda jí někdo za to platí, že on by jí neplatil. Ještě se ho pak ptá zda chodí do bordelu...
Teď mi řekla, že si včera pozvala do bytu bývalého přítele, který byl psychicky nemocny a udělal jí dluhy, řekla mi že si od něho nechala zastrkovat jeho přirození do svého...že prý chtěla udělat svinarnu, aby se cítil provinile, když si po 2 měsících našel holku co to spolu ukončili. A že pry chtela napsat i zprávu té nove holce, aby věděla že spolu něco měli....To mi už přišlo přes caru.
Pak byla na nějakém seznamovacim večeru teď, tam neuspěla ale řekla mi že chtěla toho barmana. Pak řekla ať jdu s ní taky na ten večer, že jsem jí to slíbila, řekla jsem že ne, ať si tam vezmu kamarádku. Řekla mi pak To víš že jo, ještě by mi někoho přebrala......
Co si o tom myslíte?
Myslím si, že bys měla více číst, ony se pak ty příběhy snáze dávají dohromady...
Asi čekáš, že tady na ní budeme nadávat, jaká je to špína atp...
Upřímně, je úplně jedno, co si o ní a jejím chování myslíme my tady na mk. Důleležité je, jak se cítíš ty. Jestli se s ní chceš/jsi schopná se s ní bavit a brát ji jaká je a nesoudit ji. A nebo ti bude líp, když ji prostě nebudeš mít v životě a nic z toho co zažívá ve svém milostném životě ti ani nebude říkat a nebudeš se muset nad tím pohoršovat.
To rozhodnutí je jen a pouze na tobě. Je to tvůj život. Nikdo tě přece nenutí se s ní kamarádit 🤷♀️. Pokud je to pro tebe toxické, nebav se s ní. Mysli na sebe.
Meleš blbiny a slátaniny jako vždy. Nechápu, proč to sem píšeš, nikoho to nezajímá. Je to tvůj život, tvoje volba. Píšeš a řešíš věci, jako kdyby ti bylo 15, rozumem i méně.
Neříkáme nic, myslíme si svoje.
Má taková styl života, pokud nechceš, tak se sní nebav, není nic jednoduššího.
@melykely tady se nemůžete na nic zeptat.Neboť se hned ozvou závistivý ženský🤮🤮🙈🙈.Co to nemaji doma v pohodě.Ale není se čemu divit...
@melykely tady se nemůžete na nic zeptat.Neboť se hned ozvou závistivý ženský🤮🤮🙈🙈.Co to nemaji doma v pohodě.Ale není se čemu divit...
@anonym_778fc1 proč odpovídáš sama sobě jako anonym?
@anonym_778fc1 proč odpovídáš sama sobě jako anonym?
@anonym_434a64 aby ses mela na co ptat anonyme🙈
@anonym_434a64 aby ses mela na co ptat anonyme🙈
@alexandria80 proč ti trhá žíly můj anonymní příspěvek, když ty máš na MK anonymní celý profil? 😉
@alexandria80 proč ti trhá žíly můj anonymní příspěvek, když ty máš na MK anonymní celý profil? 😉
@alexandria80
@anonym_434a64 me nikdo netrha a Ty uz vubec ne...
@alexandria80 já taky nepíšu, že tě někdo trhá, nebo že tě snad trhám já 😂
@alexandria80 já taky nepíšu, že tě někdo trhá, nebo že tě snad trhám já 😂
@anonym_434a64 🙈🙈
Já teda nejsem vůbec anonymní. Pořád se to tu opakuje zbytečné plýtvání energie.

🤦🏽♀️