Kartářka. Vykládáte někdo?

tygrpotapec
3. pro 2022

Dobrý den / ahoj.
Je tu někdo kdo vykládá karty? Já sama je moc ovlivňuji a vidím tam to co bych chtěla .. aby tam bylo. Nebo mi můžete někoho doporučit u koho vám to vyšlo na 100% , protože už jsem se hoooodněkrát spálila a ještě jsem nenalezla Kartářku, která ví co skutečně dělá.

cilkat
3. pro 2022

Pokud chceš vykládat budoucnost, nikdy to nebude 100%... neexistuje předepsaná budoucnost a vše se dá změnit.
Pokud chceš vhled do současné situace... pojďme si o tom povídat 😉 .

tygrpotapec
autor
3. pro 2022

@cilkat ono taky buď umíš nebo děláš , že umíš 🤷‍♀️ u skvělé kartářky.. vyjde skoro vše postupně v časovém rozmezí…

levandule_k
3. pro 2022

@tygrpotapec Souhlasím s @cilkat je to vhled do současné situace, možná i vhled do budoucnosti, když pojedeš v zajetých kolejích, ale díky tomu, že máme svobodnou vůli můžeme všechno změnit.

cilkat
3. pro 2022

@tygrpotapec Ano, vždycky je to o míře umění... A nebo upřímnosti v tom, co můžeš nabídnout - co opravdu umíš a co jen předstíráš. Ono výklad budoucnosti tu budoucnost vždy ovlivní - protože určí tvé očekávání, ty pak hledáš cestu k naplnění toho očekávání... a tudíž tu budoucnost uskutečníš. Takže... proč nevěřit tomu, co v těch kartáš vidíš ty a co v nich vidět chceš? Výklad karet je o intuici... a tam prostě "vědět, co dělám" jaksi... kulhá na obě nohy. Jako... ano, jsou lidi, kteří umí víc, kteří umí míň... ale když "fakt víš, co děláš" v "tvrdém" smyslu slova, tak prostě manipuluješ (tím člověkem a jeho "osudem")... fakt je to to, co chceš?

tygrpotapec
autor
3. pro 2022

@cilkat pravda , ale přeci jen jsou určité věci, které raději slyšíš od někoho jiného.. než od sebe 🤷‍♀️ Nemyslíš?

cilkat
3. pro 2022

@tygrpotapec To naprosto chápu. Jen prostě přiznávám, že mě tvá původní formulace dotazu vyděsila.

priefi
3. pro 2022

@tygrpotapec napíšu to asi takto. Co se týče kartářky, je to hra s ohněm a hodně tě to ovlivní. Jde o to, že ty chceš slyšet určitou informaci, ale nebylo by lepší dát na vlastní intuici? Suma sumárum, když to vezmeš z ezo pohledu, Tvá duše se musí něco naučit, to něco je cíl, proč sem přišla. Těch cílů může být i více. Když to necháš na své intuici, je možné, že se dostaneš ke všem potřebným cílům v ten čas, jak to potřebuješ, pokud to vezmeš zkratkou, nenaučíš se to, co máš, a pak to bude znova a znova a stále budeš mít v životě obdobné zkoušky, dokud to sama nevyřešíš.

sudylichozrout
3. pro 2022

Ja. Ale jako spravna kartarka si za ty plky samozrejme nechavam platit. Takze te privitam klidne u sebe doma v Praze, budu te zhruba hodinu oblbovat naprostymi kravinami, ktere si budu ad hoc vymyslet a buud samozrejme prihustovat dle tvych reakci. Taroty netreba, mam tu mariasky, ty funguji uplne stejne. No a pak te zkasnu o litr, samoztrejme bez faktury a obe budeme spokojene. Ty pojedes domu s pocitem, ze jsem ti vyvestila budoucnot, ja si za ten litr koupim neco na sebe a budu mit radost, ze mi dalsi duveriva blbka dala dobrovolne prachy.
Great deal! 😂

wildflower8
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
bluelucy
7. bře 2024

@wildflower8 zdarma?

wildflower8
20. bře 2024

Ahojda, ano, já! 🙂