Káva pro každodenní pití. Jakou doporučujete?
Ahoj holky, jakou kávu byste doporučily? Která vám opravdu chutná? Nebo máte nějákou speciální?
Dám si kafe jednou za pár dní, ale stálice je Dallmayr Crema d´Oro. Sem tam zkusím koupit jiné, ale tohle mi sedí nejvíc. Taky si občas v místním obchůdku koupím ochucené na chuť.
Kupuju si creme Mövenpick. Z nouze jsem koupila jednou i tu jejoch creme v Lidlu a me mile prekvapila, nicmene kazda mame jine chute.tskze musis zkouset.
100% Arabica a upražená na nízký stupeň. Někomu ale kyselá káva nechutná. Já zase nesnáším italské přepražené kávy úplně do mrtva. Musíš zkoušet, dokud nenajdeš tu svoji.
@1pomnenka Taky nemám ráda přepražené hořké kávy. Já teda běžně piju klasickou nekávu instantní - ideal klasický Velvet, Nescafé fakt nemusím (muž nepije kafe vůbec, takže doma se nějaký kávovar vůbec neuživí), ale u našich mi dělají překapávanou čerstvě mletou na filtru a tam kolikrát mají takovou strašně silnou, vždycky hlásím "zředit!" a ještě si to dolívám mlíkem, aby se to dalo vůbec pít. Pro mě tedy ideál středně pražená, tj. ne silná hořká, ale ani ne kyselá.
O víkendu si chodím sednout s dcerou k nám do kavárny a tam mají na mlýnku tuto a za mě fakt výborná https://labohemecafe.cz/products/espresso-bohem...
Typ kávy light roast, 100% arabica, lehce nakyslá, samozřejmě bez cukru a mléka. Když je dobře udělané espresso 1:2 z čerstvě namleté kávy na páce, je to slast.
Ze značek máme rádi Coffeespot, Industra coffee nebo Doubleshot.
Prilezitostne se zastavim pro Doubleshot nebo v Ruzovce, sle pri nasi spotrebe na bezne piti mame nejradeji cafe crema se peru z dmka. I ta cafe creme byla fajn, ale zacli ji vic prazit
a zkoušely jste ochucené? Narazila jsem na mandlovou kávu z Mandlárny, zkoušela jste některá? Přemýšlím, že bych tomu dala šanci, slyšela jsem dobrý ohlas
@petrapol92 Já si taky chtěla každodenní kafe nějak ozvláštnit a proto jsem vyzkoušela ochucené kávy z Alpíku a jsou výborné. Za mě je nejlepší ta kokosová.
a zkoušely jste ochucené? Narazila jsem na mandlovou kávu z Mandlárny, zkoušela jste některá? Přemýšlím, že bych tomu dala šanci, slyšela jsem dobrý ohlas
@viktorie586 me, naopak mi ochuceni dost vadi

100% Arabica a upražená na nízký stupeň. Někomu ale kyselá káva nechutná. Já zase nesnáším italské přepražené kávy úplně do mrtva. Musíš zkoušet, dokud nenajdeš tu svoji.