Kávové i vinné dýchánky mamin v angličtině Praha
Ahoj maminy,
chtěla bych začít pořádat takové sešlosti mamin z Prahy, které by probíhaly v angličtině. Nevím jak vy, ale já začínám pociťovat potřebu aspoň trochu víc zapojovat mozek, abych na té mateřské úplně nezblbla. Tak mě napadlo, že bychom mohly popadnout ta naše štěstí (mám na mysli děti 🙂 ) a sejít se někde v kavárně (v létě pak třeba v parku) a prostě neprobrat pár normálních témat v angličtině. Co vy na to? Procvičíme mozky, naučíme se nová slovíčka a děti si zatím pohrajou (snad..) :D Budu ráda za zpětnou vazbu, díky moc.
Ahoj, to je super 🙂 Z Prahy 4, Podolí. Zatím jsi druhá, komu se to zamlouvá, tak doufám, že se to ještě trochu "rozkřikne" a dala bych se do organizace 🙂
Jelikož jsem teď semestr učila v angličtině a bylo to neskutečně znát na mé angličtině, tak počítám, že jakýkoli trénink se hodí. Hrací dítě bych asi nevzala, termín mám v dubnu a do té doby chci udělat státnice, ale pak bych se určitě ráda přidala - prosím o info, jak pak něco bude.
Já bych se taky přidala
Zdravím, mám tříleťačku (přes den ve školce) a v květnu čekám přírůstek, ráda se přidám, anglicky jsem nemluvila prakticky celou mateřskou a štve mě to.
Holky a na jake jste tak úrovni? Ja se domluvim v cizine celkem ok, ale kdyz spusti svuj kulomet rodily mluvci, nestiham. V praci totiz vyuzivam AJ malo a tak se moc neposunu ( delam ve zdravotnictví).

@bobes18 ahoj, budu rodit koncem února, jednu divosku uz doma mam. Po šestinedělí se rada pridam! Odkud z PHY jsi?