Kávové předplatné jako vánoční dárek, máte zkušenost?

makrofri
25. lis 2016

Přemýšlím o vánočním dárku , máte zkušenosti s předplatném kávy? Od koho jste si objednaly? Jaké máte zkušenosti? Díky za odpovědi.

salot
25. lis 2016

Zkušenosti nemám, ale zní to dobře!

operetka
25. lis 2016

Dala jsem manželovi k narozeninám od doubleshotu a super. Komunikace na jedničku, káva exkluzivní, velikost balení akorát. objednáváme si dodnes.

makrofri
autor
2. pro 2016

@operetka a chodí to v nejakem hezkem balení, nebo jen baliček kávy? Je ke kave pribalena karta s info o kávě? Diky moc za odpověď

spisilka
4. led 2017

Mohu se zeptat, co je předplatné kávy??? To je jako dárkový balíček, ochutnávka druhů nebo co????

operetka
5. led 2017

@spisilka funguje to tak, že si na předem určenou dobu (půl roku, rok) předplatíte kávu a každý měsíc vám přijde balíček (350 g) čerstvě napražené kávy. Pokaždé jiná odrůda a máte jistotu, že máte pořád čerstvě napraženou kávu (nám chodila do 4 dnů po upražení). Balení ok, krásně jsme stihli vypít, nechybělo, nepřebývalo. Měli jsme několikrát po sobě od Doubleshotu, doručení zdarma, vozilo PPL.

spisilka
6. led 2017

Aha, děkuji za vysvětlení. To zní zajímavě. Mohu se ještě zeptat, kde se to dá objednat? Díky.

makrofri
autor
6. led 2017

kafeguru.cz,dobleshot. cz.... je toho hodně, stačí zadat do Googlu kávové předplatné. já předplatila od kafe guru a jsme moc spokojený, balíček chodí 1x za 14 dní po dobu 3 měsíců za 1500.

sebestol
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
sebestol
24. únor 2021
Uživatel sebestol je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od sebestol.

Já letos dostala od manžela kávové předplatné z pražírny Kroměříž a jsem nadšená. Už druhý balíček co mi došel a vždy je tam příběh kávy a cca 30 káv na měsíc. Jak píše makrofri stačí zadat do Googlu a vybrat si podle chuti.