icon

Kde bezpečně uložit sexuální pomůcky? Zjistěte tipy!

18. únor 2022

Ahoj, chci se zeptat kde máte sexuální pomůcky? Třeba vibrátor atp. Z mnoha důvodů mi není příjemné toto mít v nočním stolku. Návštěva, případná uklízečka nebo prostě zvědavé dítě. Řešení není ani schovávat to někde mezi ponožky atp. Zamčený noční stolek by zase vyžadoval schovávání klíče a strhávání pozornosti k zámku. Napadl mě noční stolek s falešným dnem nebo tak něco. Jak to řešíte vy?

polakovakl
18. únor 2022

Papírová krabice pod postelí 😁 Hned vedle je podložka na cvičení a to asi svádí pohled víc 🤷‍♀️

luciebelohradska31
18. únor 2022

Já mám vybrator pod madraci 😂😂😂😂

lilian2111
18. únor 2022

Krabice pod postelí 😁

jana_zofie
18. únor 2022

Krabice ma skrini

nazka
18. únor 2022

Ve skříni pod svetry (nejvyšší patro ve skříni)

drep
19. únor 2022

V nočním stolku máme kondomy, lubrikační gel a pár oblíbenějších vibrátorů. Zbytek má vyhrazený šuplík v komodě, kde máme spodní prádlo. Pokud by to šokovalo někoho, kdo tam koukne, tak asi dobře mu tak, nemá tam co koukat.

camelinka
19. únor 2022

To mi pripomnelo, jak sme kdysi hlidali sousedovic jorksira a on mi takhle jednou prinesl uplne rozkousany vibrator, ktery sem mela pod polstarem, nebo kde...A jakou mel radost, hajzlik😅.
Takze tyhle veci sou bezpecne ulozene nahore ve skrini za trickama, i proti diteti🤣, kdysi, kdyz byla jeste dost mladsi, sem to zapomnela na umyvadle a pak ji rekla, ze to je na masaz svalu😅🤦...nastesti to melo celkem neutralni "nevinny" tvar😄😎

escapelle
19. únor 2022

V nočním stolku.tak,jako je od malička učím,že když jsou někde zavřené dveře, do koupelny,ložnice,záchod,nikdy nevstupuji bez vyzváni,sama klepu když jsou zavření v pokojíčku, tak jim vysvětluji i to,ze se nikomu neleze do soukromí. Nečtou se dopisy,deníky,nekouka do mobilu,kabelek,nesmejdi v suplicich.a doufám,že to budeme vzájemně respektovat.kdyz pominu,že nikdo jiný do ložnice nemá přístup,tak třeba takové tchyni,bych to docela i najít přála 😂😂😂😂
Odmítám ve svém vlastní domě před někým něco zamykat a pak už je asi jedno,jestli šuplík nebo krabice.kdyz budou chtít smejdit,projedou všechno.

ee.liska
19. únor 2022

V papírové krabici v ložnici. Ale děti jsou naučené, že do ložnice se jen tak nechodí a v žádném případě se tam nešmejdí 🙂

rejalin
19. únor 2022

@camelinka to mi připomíná, když jsme ještě měli spolubydlící, kteří měli bulíka. Byla jsem zrovna v práci, když ta potvora se nějak dostala do naší ložnice, neomylně našla vibrátor a poslušně ho přinesla a hodila svému páníčkovi do klína 😂🙈 takže pod polštář už ne 😂