Kde domov múj... Kde by jste chteli žít?
Kde byste chteli zit,mimo nasi krasne vlasti? 🙂
stoprocentně Řecko, ale až na důchod... domeček na pláži. jazyk už umím a život tam jsem si zkusila
Ja by som strasne chcela byvat kdesi v zrube v tajge...Nie na samote, v malej osade.
Asi doma, na Slovensku, mam tu rodinu, priatelov... Ale keby sme sa vsetci spolu mohli prestahovat, tak Skandinavia
Irsko paci sa mi ich uprimnost urcite nie USA tam som bola hotova z tych umelych usmevov
No, rok ve Skotsku jsem si vyzkoušela... Británii a Irsko prostě miluju - ale pouze se tam vracet, dospěla jsem k názoru, že na dlouhodobý pobyt se jinde než v ČR fakt necítím 😀
Nějak ke svému životu potřebuju tu vysmívanou českou mentalitu, divit se a smát se stejným věcem 😉
Řecko mi stačilo na třítýdenní cestu - nádherná krajina, ale lidé tak pohodoví, že by mě to vážně zabilo 😀
cesko cesko cesko nikam jinam nejezdete,jsem v cizine druhym rokem a silene se mi styska..snad jeste rok a vratime se.
me se libi New York, canada, naspat na slovensku i v cechach sa mi paci preto tu i ziejm
Žít bych chtěla pořád v ČR, nic mi tu neschází 🙂 ale určitě bych se chtěla podívat do Egypta, na Hawai, ale o tom si můžu tak akorát nechat zdát 🙄 😅 😔

Chorvatsko, Grecko, Slovinsko... 🙂