icon

Kde kupujete brýle?

bylinka36
22. črc 2017

Prosím, kde kupujete brýle? Potřebuji si koupit, ale musím se i se skly vlézt do 3 tisíc. Doporučte optiky, kde budou mít dobrý výběr a úplně mě to finančně nezruinuje. Díky

milisent
22. črc 2017

Ja kupuju bryle ve Fokusu, maji dobre ceny (nekdy i akce na obrucky) a hezky vyber. Taky zalezi jaky styl Vam nejvic sedi. Napr. v GrandOpticalu si nikdy nevyberu, protoze mi nesedi a precuhujou mi ze stran pres oblicej (proste jsou velke). Cena taky zalezi na dioptriich, ja mam do dalky kolem -4,5 na jedno oko a tak za cocky se zuzenim zaplatim vzdy kolem 5 000,- Kc + ram. Za ty co mam ted (mam je na profilove fotce) jsem dala kolem 6 300,- Kc. Pak mam rada jeste Eiffel optic.

kaca08
22. črc 2017

Ja take kupuji ve Focus optik. Vetsinou cekam na akci 1+1, kdy mam za 4000 Kc dvoje bryle. Ted v kvetnu jsem si zrovna dvoje kupovala. Obroucky jsem mela za cca 2000 a skla take. Jeste maji nejaka zakladni skla asi za 990 Kc.

mikiva
22. črc 2017

Ve Focus ted maji akci obroucky zdarma pri zakoupeni skel.

lv
22. črc 2017

Kupuju v menších, ne řetězcových optikách, mám to raději. Neplatí 100tis měsíčně za pronájem, máma v bezva šíleně výhodné akci nakonec dala za brýle 8tis, ač měla rozpočet 2-3tis. Natrefím na krásné kousky, ty co mam na profilovce stály 3700, skla speciální filtr, samozřejmě odlehčená, základní bych nebrala.

nada3
26. črc 2017

@bylinka36 Ja mohu doporucit e-shop http://www.bryle-domu.cz/
Kvalita je stejna a ceny nesrovnatelne niz🙂 Ted mam nove dioptricke bryle se zatmavovacimy skly na leto a jsem max spokojena. Ta nizsi cena je dana tim, ze si sama vyberete. Da se nahrat fotka a bryle prilozit. Na prvni koupi je lepsi mit jedny bryle z optiky, abyste vedela rozmery obroucek. Ale kamarad si to meril sam dle navodu a zvladl to.

axelis
20. zář 2017

Ono 3000 není moc za brýle, ale podle mě se do nich dá vejít v pohodě. Já mám trošku spadeno na tyhle kousky a baví mě to střídat, ale koupila jsem si i jedny myslím že za 3500 v grandopticalu. Jsou uplně nevýrazné , světlé šedé obroučky. Tyhle nejsou ani značkové ale na to, že je mám asi 2 a půl roku tak se mi ani neuvolnily nožičky a fakt drží statečně :D

ivetak95
Odpověď byla odstraněná