icon

Kde kupujete XXS oblečení?

veru11
27. pro 2016

Holky, prosím Vás o typy na eshopy nebo i známé značky s módou pro ženy ve velikosti XXS? Většinou je v obchodech k dostání XS, ale to je mamce veliké, vlivem nemoci velmi zhubla. Děkuji za rady! 😉

journals
27. pro 2016

Ahoj,ja ted objevila,ze v S.Oliver maji vel.32,jinak Zara,HM... velikosti jsou,ale je potreba hledat...

plksv
27. pro 2016

HM má některé velikosti 34 a jsou menší - hlavně u šatů. Něco Bonprix. Já třeba nakupuji i na Vintedu, tam si nastsvíš velikost 🙂.

veru11
autor
27. pro 2016

34 je bohuzel velike, idealne 32... Nekdy ji je i detska 164, ale to se tezko kupuje, vetsinou to je nevhodne designove ku veku...

plksv
28. pro 2016

Mně třeba dětské velikosti vůbec nepasuji, ty větší jsou mi velké, něco mám na 10 let, ale tam zas nesedí délka - takže mám jen kraťasy a sukně. Ale opravdu zkus ten Vinted, dají se tam sehnat i nové věci, já mám odtud tak 80 % oblečení. Na dceru nakupuji vel. 32, já mám něco 32, něco 32/34 a mikiny, bundu, kabát vel 34 🙂.

plksv
28. pro 2016

jo a v obchodě už jsem nic nekoupila ani nepamatuju, to nemá cenu 🙂.

veru11
autor
28. pro 2016

@plksv diky, na Vinted jsem dokonce i registrovana z minulosti, kouknu... Je fakt umeni neco sehnat, vsechno na ni visi, coz tu hubenost jeste zdurazni ☹

tery_s
28. pro 2016

@veru11 Ahoj, já bych měla tyto malé věci k prodeji za levno, už tuto velikost neoblecu. Napiš co by se hodilo a pošlu fotky do IP 🙂