Kde v novém městě hledat kamarádky?
Ahoj všem nastěhovala jsem se do nového města před pár měsíci a nikoho tu neznám, chtěla bych si najít nějakou kamarádku nebo kamaráda na strávený čas, mám rodinu a chlapa který je věčně v práci,ale nejsem ta která chodí na hřiště oslovovat matky s deckama.Koukala jsem i na seznamky,ale prostě nic.Kde hledáte vy kamarádky?
Přistěhovala jsem se na vesnici před 17 lety, jsem introvert, ale i tak jsem poznala venku na procházkách spoustu hlavně sousedek s dětmi. S někým si sedneš, s někým míň, časem se to vytřídilo, ale zůstalo nás asi 8 matek, kterým děti odrostly a my se setkáváme čas od času na procházkách, organizujeme vánoční zpívání...
A já jsem tu pevně ukotvená a vím, že se mám na koho obrátit, když cokoli potřebuju. A začínala jsem od nuly. Opravdu je za mě nejlepší začít na tom hřišti nezávazně plkat a pak se uvidí. 🙂 Hodně zdaru!
Nejvíce lidí jsem v novém bydlišti poznala přes děti a nebo při vlastních zájmových aktivitách. Vyplynulo to vždycky tak nějak samo, ne na sílu...
Hriste nebo místní společenské akce. Nikdy by me nenapadlo dat si inzerát na seznamku, pak by se mi ozval někdo divnej a ja uz je nesetřesu. Podle me to osobně člověk pozná hned, jestli si víceméně sedne nebo ne.

Nastěhovali jsme se mužem 30km na vesnici, kde nikoho neznáme. Mám tady za pár let 2 fajn kamarádky. Občas s někým pokecáme na procházce s dětma, ale to je tak vše. Pro mě přátelství musí vyplynout a musíme si sednout. Nemám ráda takový to na sílu povídání si.