Kde v Praze v kamenném obchodě nejlevněji nakoupit látky?
11. srp 2014
Dobrý den, doporučte prosím prodejnu kdekoli na Praze, kde mají levné a pěkné látky - bavlnu a dekoračky na metráž. Kde nakupujete Vy? Předem děkuji za vaše příspěvky
Dobrý den, doporučte prosím prodejnu kdekoli na Praze, kde mají levné a pěkné látky - bavlnu a dekoračky na metráž. Kde nakupujete Vy? Předem děkuji za vaše příspěvky
Ahoj, také tu nej prodejnu stále hledám, čerpám z tohohle seznamu: http://www.modnipeklo.cz/2011/09/obchody-s-latk...
Vybrala jsem si u Fialy, pak klasika u Mráze, má víc poboček, v Holešovicích má i boční vchod a tam prodávají zbytky. Vinohradská pobočka je taky fajn, ve Vršovicích toho mají míň.
Jinak babička objevila prodejnu látek v Berouně, mají vlastní vzory, co si tisknou a prý za super ceny, ještě jsem tam nebyla, tak nemůžu poradit kde přesně to je, babička mi to popsala taky jen tak zhruba, ale je to někde u Billy (u té blíž náměstí), možná se tam dostanu teď v sobotu. Jinak velké slevy mají ve Flex-Texu u Holešovické tržnice, ale často to jsou látky divokých barev i materiálů.
Škoda, žes to položila jako otázku, každý může odpovědět jen jednou. Doufám že se ještě někdo přidá, také bych ráda našla ještě nějaké super zdroje.