icon

Kdo posílá vzorky zdarma pro maminku a miminko?

jarai
17. čer 2015

Holky, nevíte kontakty a firmy co posílají vzorky zdarma pro maminku a miminko, např. plenky, kremy, dudlík atd.? Vím zatím jen o Nivei a Rybilce.

alushkaa
24. čer 2015

Vzorek od nuku dosel ale nic moc,jen vzorecek myciho gelu na lahvicky a na podlahu,a od Mam dosel krasnej dudlik s autickem a malej vzorek samponu na vlasy,akorat dlouho trvalo nez dosel 🙂

ajina10
24. čer 2015

@uzjetotak ano tam jak je to info poslala jsem tam mejla ;)

mrkew
25. čer 2015

@radkabrezikova Prosím nevím si rady s lahvičkou kterou jste mi zaslala od eurona cerny. Je tam číslo 3003

mazlik1
25. čer 2015

@alushkaa a platila jste nějaké poštovné u Mam ? Já se tam zatím chystám napsat

alushkaa
25. čer 2015

@mazlik1 ne ne nic sem neplatila 🙂

mazlik1
25. čer 2015

@alushkaa bezva, tak uvidíme, kdy mi odpoví a co zašlou. Zatím stále čekám na zaslání od nivea (už přesně nevím značku)

svetlus_pepca
25. čer 2015

@ajina10 😒 A můžu se zeptat na kontakt?? Jsem asi teda psala někam jinam, než jsem měla 😀

svetlus_pepca
25. čer 2015

@ajina10 Jo, už to vidím 🙂

chelexi
25. čer 2015

@veronika182 mě třeba vůbec nenabízí mou ulici v konkrétní části Prahy ☹

adellt
25. čer 2015

já zkoušela psát na Avent a sdělili mi, že momentálně nemají od výrobce žádné vzorečky

hanik73
25. čer 2015

Přišli vzorky Rybilky a Pupíka 🙂

radkabrezikova
25. čer 2015

@mrkew

3003 - universal, posilala jsem ten navod jak se pouziva v mejliku, velmi dlouhy mejl, 🙂 Uni. se pouziva naredeny, vetsinou. Dostala jsi ode mne ten mejl?Kdyz si vyrobek clovek objednava, ma k tomu moznost i lahve s rozprasovacem a jako bonus i houbicku... Pokud ne, poslu navod znova, nic se nedeje.... jen dnes odjizdim do madarska, rodina mi dala 3 dny volna, jipi. at ziji prazdniny.

mrkew
25. čer 2015

Jooo meila mam tak už ok

michalusenka
26. čer 2015

@alushkaa
@hanik73 a kde presne napsat? na jejich strankach jen na jejich email nebo? diky

hanik73
26. čer 2015
ajina10
29. čer 2015

Tak holky z NUK mi přišel moc pěknej dudlicek a vzorecky na mytí lahvicek a podlahy 🙂

rulfici4
29. čer 2015

@ajina10 muzu se zeptat kam jsi psala na nuk?

michalusenka
29. čer 2015

Nivea už mi odepsala, že rádi pošlou 🙂

ajina10
29. čer 2015

@rulfici4 ahojky normálně jsem si najela na stránky nuk.cz tak je kontakt.. A tam jsem si opsala jejech mejl a poslala .. Napsala jsem ze bych rada vyzkousela jejich vyrocky jestli posilaj vzorecky a rovnou uvedla adresu 🙂

uzjetotak
29. čer 2015

@ajina10
Ahoj Aji,
můžu se i já připojit s dotazem?
Po tom, co jsi jim napsala na uvedený e-mail, přišla Ti nějaká odpověď, nebo rovnou zaslali vzoreček? Já jim psala už minulý týden a zatím bez odpovědi, našla jsem tedy dvě různé stránky se dvěma různými kontakty a upřímně si nejsem úplně jistá, která z těch stránek je oficiální, psala jsem na oba.
Díky 🙂

ludul
29. čer 2015

holky a co vzorky plenek? posílá někdo?

ajina10
29. čer 2015

@uzjetotak az se dostanu k mejlu tak poslu přímo adresu ale vím ze odpověděli do dvou dnu

uzjetotak
29. čer 2015

@ajina10
Děkuju, to budeš moc hodná, já jim psala před pěti dny.

ajina10
29. čer 2015

@ludul tak to me nenapadlo poslat na plinky 🙂

ludul
29. čer 2015

@ajina10 jsou to relat. velké peníze, když po první pleně člověk zjistí, že se dítě osypalo, nebo plena nevyhovuje ... jsou to stovky kč a co s takovou plenou....

ajina10
Odpověď byla odstraněná
uzjetotak
29. čer 2015

@ajina10
tak tu jsem zkoušela taktéž a doposud se mi neozvali :(
Jak je to dlouho, co s Tebou komunikovali?

mrkew
29. čer 2015

Pampers neposílají o dalších nevím nezkoušela jsem

hanik73
29. čer 2015

@ajina10 na nuk.cz jsem dnes psala,záhy přišla odpověď,že vzorky nemají ☹

michalusenka
29. čer 2015

@hanik73 me ani neodepsali 😉

Strana