Kdy se u dítěte objeví pihy na obličeji?
Ahoj
Máte některá dítko s pihovatým obličejem typu jako na obrázku? Kdy se prosím pihy objevily poprvé?

Přesně nevím, někdy ve školce a každý rok přibývají další. Má tedy jenom nos, tváře a bradu a méně znatelné než na fotce. Vždy v létě jsou vidět víc a v zimě jakoby zmizí. Teď je na prahu puberty, v ničem jí to nevadí, naopak tak nějak to k ní patří. Zajímavé je, že jinde na tělu nemá snad jedinou pihu.
Syn má pihy od 3 let, když byl menší neměl.
Začalo to kolem 4 roku, má je hodně podobně jako na fotce.
Asi kolem 4 roku, zatím má jen na nose a pod očima. Já je mám všude, takže čekám, že jich bude mít časem víc. Teď jí je 6
Syn je rozený koncem léta a pihy se objevily, řekla bych, jeho první léto, jen byly takové světloučké, ale prostě bylo hned vidět, že ty pihy bude mít k těm jemně zrz vlasům, věkem jsou jen výraznější a výraznější a rozšiřují se, ze začátku měl pihy hlavně na jedné straně, ale v 5ti letech už je pihovatý, řekla bych, naprosto ukàzkově 🙂. Ale je taky pravda, že jsem ho nikdy neschovávala-nechránila před sluníčkem - byl nošen v šátku a sluníčka se na něj dostalo dost.
Takto mám já pihy, stále jich mám rok, od roka víc. Ale obě dcery mají letos poprvé pihy na nose a tvářích a budou mít letos 2 a 4 roky.
Díky všem za zkušenosti🙂

Asi 5 - 6 let, určitě to nebylo od miminka. Má pihovatý nos a pod očima, nejdřív se začaly objevovat pihy na nose a každý léto jich přibývalo.