Klub ledňáčků a ledňaček 2009. VI.
A jedeme dál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ať se nám tu dobře kecá, nespavci ať začnou spát a spáči ať nemění svoje zvyklosti!!!!
tak rychle sem!
Karol: tak posli seznam co nemas, at ti to poslu, jses prvni na rade. Me chybi uz jen 3 veci z holicstvi
Petru: dudani dudani z kapsy nudu vyhani, dudani dudani je lek 😀 😀 😀 😀
A ja budu muset koncit, mm skoncil poucny porad. Petru taky se Jiranek dival? A ja se mu budu muset venovat.
ha, jsem byla zase na předchozí stránce.. 😝
marti taky koukal na letadlovou lod enterprice, či jak se to jmenuje?
Jiránek sleduje Ordinaci v růžovce, je to taky jeliman 😝 😝 😝 😝 😝
Jste mě teda dostaly, s tím smajlíkem...... 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
Petru: nezapomnela jsem na tebe s tou chobotnici neboj. Jen Grace je ted nekde mimo, snad bude na konci tydne, napise mi a domluvime se.
manža přišel a taky sedí u letadlové lodi a dítko začíná koukat takže budeme muset koupat, krmit a uvidíme jaká bude noc
Ahooooooojjjj
Zdravim nove prichozi a samozrejme stare jelimany.
Omlouvam se nejak nestiham. Dovolena se blizi a ja zjistuji co vse zaridit.
Dnes jsme dojeli pro kocar a abych se mohla kochat musel mi ho Tom vynest do 4 patra. Mam hroznou radost. Je uzasnej a Anicce se v nem libi. Jsem ji do nej na chvili soupla a okamzite se zacla tlemit.
Holky poslete mi prosim nekdo tu zadost o dovolenou.
Diky
jo, marti, já se nebojím, chobotnice odpočívá v igelitce a čeká na transport? je mi jí líto, oni ji asi někdy rozřežou chapad´ýlko... no, uvidíme, jestli se do ní nezamiluju, když tu bude ještě chvíli bydlet... Ale to háčko prostě zazpívat neumí 😖
marti - no Justík právě spí už od odpoledne takže se musí vzbudit hlady ale už je zase tuhá 😕
čau Jííííířo...
co takhle vyfotit kočárek, ať se můžu taky pokochat? 🙂
cline 🙂 (kdybych uměla srdíčko, poslala bych ho tam místo smajlíka 🤐
Jen tu chybá ta klepačka kosy......no joooooooo, oni klepou a nemají na staré jelimanky ani chvilku času 😉
dítě je vzhůru tak jdeme na to, hygiena volá asi už nepřijdu tak doufám že se to do rána zase nezvrhne 😉
jj., myslím, že je soňule u rodičů a u štěňat 🙂
anac., já vím, že Jířa chtěla teutonii, čtyřkolku, ale nevidělal jsem v jaký barvě ap.
jáji, u nás se přehnala buřina, ale během 5 min to bylo pryč 😕
jejda, jste se rozkecaly. Jdu naházet plíny do pračky a dojdu.
A taky mládě nrčí v posteli, asi za chvíli přidá na volume 😒 No jo, chrápal od 16:30 do 18 a teď nemůže zabrat ☹

😀 😀 😀 😀 😀 prej blicí smajlík já padám 😀 😀 😀 😀
ma no jo byla jsem bez počítače asi tři dny ale už zase mafiuju 😉