icon

Klub ledňáčků a ledňaček 2009. VI.

urbi
17. kvě 2009

A jedeme dál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ať se nám tu dobře kecá, nespavci ať začnou spát a spáči ať nemění svoje zvyklosti!!!!

tak rychle sem!

nelinkav
18. kvě 2009

Kači, sportovní golfky??? Tak tos mě zmátla úplně já doposud rozlišovala jen sporťák=pevnější, pohodlnější, neskladnější a golfky=konstrukce potažená hadrem, určená k popovezení unavenýho chodícího děcka. Ale se přiznám, že jsem to nikdy nijak neluštila, tak se ráda nechám poučit, co že to mám vlastně shánět 🙂

Urbi, jakýpak přes půl republiky, my pojedem přes celou 😠 Teda snad pojedeme, mm vymyslel snad desátou variantu, kam jet radši - má totiž zlomený pádlo a nový ještě nebude, tak neví, co by měl v Pze dělat. Snad nakonec neodolá a pojede na výstaviště na pivní veletrh, či co 😎

Takže kočky pražský, když můžem dorazit my z prdele světa, s muži záškodníky, tak vy, místní, které nedorazíte, máte vroubek nad vroubky 😠 😝

anaconda
18. kvě 2009

A nám jste ještě nikdo neporadil, kde u Výstaviště zaparkovat!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠

petruna26
18. kvě 2009

ahoj kočky, já na sraz taky jdu... aspoň trochu oddech z tohohle frmolu 🙂
manžu neberu (ani by nešel 😀 ), maj s klukama paintball akci v Milovicích 🙂
jen až dohodnete čas, písněte mi ho pls. do IP, abych pak nepřišla pozdě nebo brzo... a Veru, koukej přijít, nejstarší ledňáček přece nemůže chybět.. 🙂

cline
18. kvě 2009

Tak tak Pražandy zapráskaný, esli nepůjdete tak já taky ne 😀 😀 😀 Já právě nevím, co by tam manža v praze dělal, je mi blbý ho tahat na celej den pryč když má tolik práce a chce trochu o víkendu orazit. Už jsem uvažovala i o tom vlaku, ale nevím smamotné se mi zase nechce. Tak buď vymyslím nějaký důvod, proč tam jet, nebo na to asi prdím. A chtělo by to udělat srazík někde uprostřed - třeba Vysočina, tam to mají všichni stejně daleko (a urbík hanka a já to máme blízko, že Míšo? 😉
Urbííí já můžu ve středu, já myslela, že ve středu jdete k doktorovi? No neva, já můžu kdykoliv.

cline
18. kvě 2009

neli pivní veletrh???? to by mohlo manžu zajímat 😀 😀 😀 😀

cline
18. kvě 2009

já myslela, že je tam nějkaký kosmetický veletrh

urbi
autor
18. kvě 2009

Karol, já to přehodila, že jdeme dopoledne v tu středu... takže v poledne už budu ready 😉

anaconda
18. kvě 2009

Pivní veletrh?? Tak to na náš sraz půjde místo mě Jiran a já půjdu vedle do pavilonu 😀 😀 😀 😀 😀

nelinkav
18. kvě 2009

Cline, pivní sranda, ale v Letňanech a tady se mluví asi o holešovickým výstavišti, což? Se omlouvám, ale z Phy znám jen centrum, jinak jsem chodila s mapou 😀
Jinak je to tohle:
http://www.kalendarakci.atlasceska.cz/cesky-piv...

kacatko03
18. kvě 2009

neli: no jo ale ted ty sportovní golfky už jsou skoro jako spor´táky 😀 😀 😀 😀

míšo: 😀 😀 do tesca jdem dopoledne jak Fidel odjede....ale ted mě tak napadloooo já myslím že Tom pujde na ryby místo semnou 😀 😀 takže snad mě nikdo nezbije že dorazím 😀 😀 😀

a ten čas určí kdoooo???? 😀 😀

anac: máš to v mailu 😉

nelinkav
18. kvě 2009

Anac, já bych tam náhodou šla taky (poslední dny piju si dávám do nosu každej den, bo nám došel sirup, zato lahváčů jsou tu dvě basy 😀 ) - tak že bysme se srazily místo Stromovky tam??? 😎

urbi
autor
18. kvě 2009

já navrhuju se hromadně ožrat 😀

nelinkav
18. kvě 2009

Kači: kuš babo! A zbiju tě, jestli mě budeš víc zamotávat hlavu 😀

jajinka27
18. kvě 2009

tak 10 -11?? tak nějak???

jajinka27
18. kvě 2009

ok do piva jdu s vámi 😀 😀 😀

jajinka27
18. kvě 2009

ty jo a bude tam i to nej od uzenářů a řezníků

cline
18. kvě 2009

tak zkusím nalákat mm na pivní festival, třeba byhc mu povolila i nějakého kamaráda? 😀 😀 😀

petruna26
18. kvě 2009

pivo taky můžu 🙂
já jsem taky pro sraz 10-11 - klidně v 10, mně je to fuk, budu ráda venku... 🙂

nelinkav
18. kvě 2009

deset je brzo, za nás říkám nejdřív v jedenáct. a to ještě musíme jet už v pátek.

nelinkav
18. kvě 2009

kdybysme se sešli před branou pivního festivalu, tak tuším, že naše smečka třiceti mamin s třiceti děcky dostane i volňásky 😀

jinak s tím vstáváním neblázněte, dyť hodně lidí musí odněkud dojet, tak nebudou s miminama vyrážet kdovíkdy...

urbi
autor
18. kvě 2009

tak u nás vstávačka v 6, takže my můžem v půl osmé vyrazit a v devět být ve stromovce 😀 takže navrhujte časy, naše famílije se přizpůsobí...

petruna26
18. kvě 2009

neli, no já vím... já říkala jen za sebe, že můžu klidně v 10 🙂 - já pojedu stejně až mi pojede vlak - takže uvidím - můžu se vlastně kouknout... jo a sraz až ve Stromce nebo už někdo chce jít z Holešovic? (kdyby někdo netrefil...)

kacatko03
18. kvě 2009

teda já žehlim a najednou se to zvrtne na pivo 😀 😀 😀 no já myslím kdyby sme šli tam tak to rovnou odpískají 😀 😀 bo se leknou a pošlou na nás sociálku 😀 😀 😀 😀 😀

jinak já jsem taky pro 11 😀 abych to z tesca stihla i když....ono je to vlastně jedno...ten mega houf najdu i se spožděním ve stromovce 😀 😀

petruna26
18. kvě 2009

Tak mě to jede dobře, můžu kdykoliv v půl či v celou tam být 🙂

anaconda
18. kvě 2009

Za nás taky čím dýl, tím líp....však znáte Jirana, že? 😠

petkakrutik
18. kvě 2009

Tak mládě teprve teď uslo. Nějak pozdě dneska. Šupla jsem ho do postele 20:20 (už to je pozdě), chvilku klid, pak začal mrčet. a z mrčení přešel do řevu. Před 21. jsem ho teda vzalůa, dala sosnout a za pár minut usnul. Potvůrka. Potřebovala jsem si pohrát s fotkama. za chvilku hodím do alboše 😉

takže kolem 10. nebo 11? Mně by to vyhovovalo raději dříve, ještě se pak musíme zcuknout s bratránkem. a na jak dlouho počítáte, že se budeme srážet? Abych se mohla s tím chlapiskem domluvit.

Jo, pivní veletrh. ten jsem našla už dávno v chefgurmanu, hend o něm MM řekla a od té doby se do Prahy těší. hehe.

Fuj, teĎ jsem zaslechla brečet dítě a už s evyděsila, že to zas atrik. A ono to v bdeně. jdu si umýt vlasy.

petkakrutik
18. kvě 2009

Jo a my pojedeme ze Dvora Králové, to jsou tak 2 hodiny cesty, ne?

nelinkav
18. kvě 2009

Teď se provalilo, že jsem největší klubový spáč 😀 Já fakt rána nezvládám, i když mě mládě vzbudí, tak svět začínám vnímat až tak kolem desáté, a to si předtím ještě musím namalovat obličej na ksicht, vyfénovat těch mých pět chlupů atd.... Prostě mám vždycky těžkou šichtu, než vůbec můžu mezi lidi. My asi fakt přijedem v pátek, bo od nás je to asi 4h autem a s mládětem budou nutný přestávky, plus přestávka na kojení... Nehledě na to, že kdybysme vyrazili v sobotu ráno, tak je po tý cestě Stelliš tak zbitá, že by jen řvala... Ježiš, když to tak píšu, tak mám sto chutí se na to vybodnout 😅

petkakrutik
18. kvě 2009

neli, opovaž se na nás vybodávat. když dojedeme my z Ostravy, tak vy, kurňa, taky!

No, nechala jsem chvíli otevřený balkon a mám tu můru 😠

nelinkav
18. kvě 2009

Peti, a vy pojedete v sobotu ze Dvora Králové? Tam máte taky rodinu?

Strana