Klub ledňáčků a ledňaček 2009. VI.
A jedeme dál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ať se nám tu dobře kecá, nespavci ať začnou spát a spáči ať nemění svoje zvyklosti!!!!
tak rychle sem!
Marti, tak kupodivu dneska jsou tu i ty officy, tak už to mám otevřeno a pilně študuju 😉
teda holky....jen vám v rychlosti napišu že dva dny před odjezdem do itálie: Toba kašel a rýma, Já už týden polest v krku (stříkám si bioparox + ibalginy) a žádná změna takže zítra k dr. a Filipa taky už bolí v krku....já se poseru.....Zatím Tom drží. ☹ 😝 (blicí)
Beru, nutrilon, rýžová kaše. No, mě to po ní rozhodně nepřipadá lepší než po kojení... 😠 Akorát že aspoň vím, že něco snědla, kojí se teď vždycky jen chvilku (i když mlíka je dost, vesele teče), tak mám strach, aby přece jen netrpěla hlady. No, a co si budem povídat, taky je to pro mě konečně trošku uvolnění tvrdýho režimu, můžu jít večer mezi lidi 😵 Dneska toho zas využiju.
marti poslla sem ti maila do IP. nevim teda co bych od lamaze ještě objednala ale určitě bych jukla 😉
Ahoj, taky jsem se chtěla zeptat, jaké kaše večer dáváte? Já mám rýžovou od Hippu a říkala jsem si, že bych koupila ještě nějakou na střídačku
Marti - já se minulé akce Lamaze neúčastnila, protože jsem na to přišla pozdě, ale teď bych asi měla zájem - Ty pošleš ceník, když Ti písnu mail do IP? Nebo jsem to blbě pochopila?
Marti, já nevím pro co se rozhodnout. Líbí se mi opice, žirafa, housenka... U té žirafy, nevíš, ty nožky, dkyž s enatáhnou, se vracejí zpátky s takovým tím drncáním?
Peti: nenatahnou se, teda jen malinko, jedna nozka piska, druha chrasti, treti je hmatka a ve ctvrty rolnicka, hlava piska. U opice toho moc neni. A ta housenka je super.
Peti: co takhle housenka a bud zirafa nebo opice 😅, kdyz ti to budu posilat, tak at se ti to aspon vyplati na postovnym
no 2 asi vezmu určo, jen ještě nevím, které. Ještě chci pohledat na netu nějaké, co nevím, jak vypadají.
Patriček stále spí a mně valí mlíko, jdu pro odsávačku. To jdou věci toto 😨
Peti: opet nejlevnejsi nebo jedni z nejlevnejsich 59 Kc s platbou predem nebo +50 KC dobirka, ale my si tady verime 😀
Ahoj holkýýý 🙂 🙂 jdu na Vás juknout, byly jsme se přihlásit do plavča, tak se moc těším, protože je to tam hrozně pěkný, barvený a nový. Chtěla jsem se zeptat těch, které taky chodí plavčit:máte pro prcky ty plenky do vody nebo plavečky??
jinak doufám, že jste všichni zdraví, hlavně patričkovi je snad už líp 😉 😉 ?? jo není nic horšího, než když jsou ti tvorečci bezbraní a ještě nemocní 😔
Koukám, že už opět frčí akce Lamaze 🙂 🙂 to je asi jenom pro stálice, že??Mno kdyby ne, tak dejte vědět.
a já páádííííííííííííííím 😲 😲 😲
to mi tak nějak připomnělo, že musím taky zavolat na plavčo 🙂 jenže já tak nerada volám 😝
á, už je vzhůru. teda skoro 5 hodin!!! Takže pv nákupu pokračuju večer, Zatím pa
plenky deformují pánev? počkej, vždyť je ty děti nosí celý dny.. nebo to vadí jen při plavču? jsem z toho jelen 🙂
Peti, ale ty do vody. Strašně najsajou, jsou pak těžké a stahují pánev ve vodě dolů. A když chceš, aby dítě nějak ve vodě plavalo, hýbalo se, tak ho to furt stahuje dolů. Pak je ten pohyb o ničem a ještě zatěžuje kostru.
Taky máte dnes tak protivný prcky? Kubajs řádí, že je to děs. Spát nechce, nosit nechce, hrát si nechce, koukat se mnou do PC nechce 😀
Venku prší, ale asi stejně vyrazíme. 🙂

aha, MM dneska předělával komp a znvuinstaloval winodws, takže officy ještě nemáme, budou zítra a dřív se teda na ceník nedostanu. Ale do 1.7. času dost 🙂