icon

Klub ledňáčků a ledňaček 2009. VI.

urbi
17. kvě 2009

A jedeme dál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ať se nám tu dobře kecá, nespavci ať začnou spát a spáči ať nemění svoje zvyklosti!!!!

tak rychle sem!

monique_2006
24. čer 2009

feb -my se stehovali v listopadu a za mesic znova, si to uzijem 😉

soni - woodface je fakt mastnej, neeee?

sonisek
24. čer 2009

no drahý jsou, to jo...já bych si tam skříń taky nekoupila 😀 😀 Ale když něco chcem, tak to máme za 1/4 ceny 😀 Ale aspoň vždycky má zážitky s osobnostma 😀 Hlavně mu tam pořád chodila Peštová 😅

hanka128
24. čer 2009

feb no nervy to byly 😝 a poslední státnice na začátku prosince a byt velké staveniště 😀 ale já se moc neučila 😅 no byla to státnice z gyndy a já mega břuch-byli shovívaví 😅 😀 i když teda známku my dali moc pěknou-ale nějak nevím pořádně za co 😅

kacatko03
24. čer 2009

marti: aha... tak ty teda neměli 😕 chjooo měli jen 3-6 a pak 9-15 a 24-něco...no se picnu 🙂

sluninka
24. čer 2009

Veru...já koupila 8-15kg...v Rosamnnovi, menší neměli a myslim,že asi než bude teplo, tak nám už budou 😅 chybí nám 500g..při nejhorším je nechám na později
jsem zrovna koukala na fotečky, Tobík je celej táta a Filda je od Tebe jak přes kopírák 🙂

febris
24. čer 2009

hani ja nastesti na rekonstrukci mela gyndu, pediatrii (to byl teda des, to vis, motol no.. 😝 ) a pak chira v tehu. Kvuli rozvrhu jsem prechazela do jinyho kruhu, muj puvodni mel mit int jako posledni, ja ji chtela jako 1. kvuli tehotenskym planum... ;) zbavit se toho nejvetsiho humusu :-P

kacatko03
24. čer 2009

sluni: a máte taky obrázky auta Bleska na plínkách 😀 ??? já je koupila v globusu, nebo v dm??? ha ted nevím.
jj Toba je celej táta 😀 😀 😀 a Fíla je teda jak přes kopírák s mým strejdou (mámy brácha) ten když bylmalej tak vypadal jak filip 😀

hanka128
24. čer 2009

feb u nás největší humus byla taky pediatrie 😠 fakulta totiž byla původně do roku 92 dětská....takže úmrtnost na státnicích strašná 😔

sluninka
24. čer 2009

Veru...nenééé, nějaký mořský plody nebo dary moře 😉 ale teď jsem je rozbalila a Naty to bude mít jak neopren, jí budou velký :_D musim zajet pro menší, tohle jsem asi trochu přetáhla 😅

petkakrutik
24. čer 2009

MArti, na netu jsem našla ještě nějaké jiné hračky - hrocha a žábu. vypadají taky dobře. to jsou ale asi starší modely a už s eneprodávají, že?

Leni, Patriček taky ještě od Lamaze nic nemá 😉

petkakrutik
24. čer 2009

Jaji, Tomík teda řádí na lehátku, teda spíš z lehátka 😕 Ten můj frajer se ani neotočí zatím. teĎ ty 3 dny jsem ho ani na břicho nedávala, aby se nevyčerpal.

l78
24. čer 2009

Péťo 😉 , budeš něco objednávat?

petkakrutik
24. čer 2009

Leni, jojo, housenku a slona Matese. Patriček to má jako bolestné za poslední 3 dny, co si prožil v horečkách ☹

petkakrutik
24. čer 2009

Patriček je vzhůru, pa zítra 🙂

ma12
24. čer 2009

Jsem vyrizena, mejte se.
Hroch a zabak jsou stary kolekce, muzu se zeptat...

jajinka27
24. čer 2009

petko...no jo, je to takovej náš rarach, musím na něj dávat bacha nebo si nabije čumák 😅

jsem ráda že je Páťovi líp, posílám mu pusinku na dobrou noc 😵

l78
24. čer 2009

Péťo, tak Páťa si je za statečnost určitě zaslouží 🙂 .

urbi
autor
25. čer 2009

ahoj holky, u nás noc opět naprosto šílená, zase začínám propadat panice....

Cline, dneska to asi nedopadne, počasí teda fakt na prd... ach jo

pismenko
25. čer 2009

Ahojky,
Míšo copak??Filda pořád vzhůru?? 😒 😒

petruna26
25. čer 2009

Míšo, nepropadej, musíš být optimista, i když je to asi těžké 😉

Jinak přeju všem krásné ráno, krásný den 🙂

bila.pani
25. čer 2009

Dobré ráno..

Míšo,třeba to bude zase jen období a za chvíli to bude dobrý..Vím,že je to těžké,ale vydrž 😉

sonisek
25. čer 2009

Dobré ráno,
Míšo, to je mi líto, že máte zase noční trápenda ☹

Koukala jsem na zprávy, co zase způsobila voda 😢 Doufám, že jste všechny daleko od ní a neohrožuje vás....

cline
25. čer 2009

Dobré ránko,
Urbi jak by se ti chtělo, hezky asi nebude ale stejně jsem myslela, že sedneme nad nějaké časáky a nad počítač a něco zkusíme nasimulovat, třeba tu kuchyň, ale záleží na tobě.

urbi
autor
25. čer 2009

Karol, spíš jde o cestu, kdyby lilo nebo byla bouřka jak hlásejí, to si nerisknu...

jj holky, je furt vzhůru a furt chce jíst.... nevím, co ho to zase chytlo... nespí ani půl hodiny v kuse...

petruna26
25. čer 2009

Teda Fílo, ty teda zlobíš ☹
jinak, ať neleje, my musíme autem do nemocnice pro nějaký papíry, to by mě hráblo... Já jsem totiž děsnej umělec -minule jsem nějak zapla stěrač na zadním okně (bylo asi 30st.), a neuměla jsem ho vypnout, tak jsem tak jela celou cestu, lidi si museli myslet, že jsem magor, když bylo vedro k padnutí a já celou cestu stírala zadní okno 😝 (nemluvě o tom, že se mi zaply dálkový a já je neuměla vypnout, tak jsem zhasla radši všechno a jela bez světel 😝 ), umělec no 😀

pismenko
25. čer 2009

Petru 😀 😀 😀 Taky si nerozumím se zadním stěračem a odstřikováním 😅 😅

febris
25. čer 2009

bre rano, chjo,to pocasi si neda pokoj, jsem se tesila jak budu chodit na brusle 🙄 budu muset vymyslet nakej cvicici program na doma kde bude zatez prcek 😵 jinak nemam sanci si zasportovat 🙄 neb pres den toho moc nenaspi.
Potvora zubata me rano jednou kousla do prsa, sice zlehka, ale doufam ze na to neprijde 😅 nerada bych dopadla jako kamoska, ktera mela bradavky uplne rozkousany a malej po kojeni pusinku jak upir od jeji krve 😖

ma12
25. čer 2009

Dobre rano,
Petru 😀 😀 😀 😀 , si me pobavila po ranu. Me jednou mm musel vysvetlovat kdyz byl v praci cyklovac a sterace,no prej se kolegove smichem zalykali a ja byla hvezda dne 😅
Miso: chudinko nase, nema treba rustovej spurt? Nebo ze by se mu tolik libilo u more 😕

febris
25. čer 2009

petru 😀 😀 😀

urbi
autor
25. čer 2009

holky, mám pár možných vysvětlení - jednak jak je hnusně, jsme hodně doma a třeba je to tím, že když je venku, je víc unavenej... další pak je, že u moře spal jak andílek, tak třeba tu jsou špatné zony či co... přestěhování v rámci ložnice nepomáhá, napadá mě jedině ho zkusit dát do pokojíku a zapnout chůvičky.... a nebo má spurt.... jo a zase má moučnivku...

haha Petru, zrovna včera jsem půl hodiny hledala zadní stěrač až jsem pusitla všechno tak, že jsem to neuměla vypnout.... a dálková světla? jak přes kopírák 😀

Strana