Klub ledňáčků a ledňaček 2009. VI.
A jedeme dál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ať se nám tu dobře kecá, nespavci ať začnou spát a spáči ať nemění svoje zvyklosti!!!!
tak rychle sem!
petko...no vidííííš, to máte jak Kalian, taky psala že nic a najednou šup 😉 suppppeeeer 😀
holky já jsem taaaaak nasraná!!!! ten Kocáb mě tak vytočil.... jdu si dát panáka...
No ale kdyby tam neměl deku, které se chytil, tak se nepřetočí. 😒
A MM koupe, no nechápu, šel nějak, hošík, do sebe. Normálně mě z koupelny vyvalil, že Patrička vykoupe. Jsou snad nějaké erupce na slunci???
Míšo, co ten "chytrák" zase vymyslel?
to nevím. i když je fakt, že cvičit bude bez deky, páč si ji už poněkolikáte počůral a muís se vyprat 😀
pchá, to je jim všem podobné. Slyšely nebo četly jste ty Sobotkovy kecy, kterak přišel ke svému 7 milionovému bytu? Prý nězná nikoho, kdo by odděloval náhrady od mzdy. Ty náhrady má snad na nějaký účel, ne. I když mě je teda stále nejasné, k čemu je potřebují. nejen že je krize, ale všeobecně je málo peněz, ale ta hov*da si od hu*y neutrhnou!!!
Peti, já ho na deku nedávám - dávám jen a to puzzle, i mi ty doporučila rehabilitační.. to mi připomíná, že jdeme zítra na vojtovku¨¨
Ale toto už je vrchol, tak my pracující a platící daně si škudlíme na bydlení, bydlíme v podnájmech, nebo se zadlužíme na celý život, ale frajer squater dostane barák zadarmo. Tak samo cigoši. Vystěhujou je za neplacení a oni z toho udělají rasový útok a dostanou barák. mě by trhlo. Ti levičáci jsou populisti, to svět neviděl! 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 ( a ještě 10000x blicí)
Já jsem to puzzle furt nekoupila 😒 ale na deku ho dávám na fleesový přehoz, ten je placatý. Normální měkká deka je na nic, akorát ničí záda. zase tak měkké nepotřebuje 😉
cože?? jako mě už vytočilo to že jim vůbec chce něco dát a to za minimální nájemné a ještě aby se jim to líbilo 😠 a oni dostanou barák z našich peněz??? tak to je síla, ať dou makat a budou mít na bydlení pitomci 😠
Fakt někdo neví, co by z nudy vymyslel 😝 (blicí)
Jaji a jak jsi byla spokojena s Huggieskama oproti Pamperskam?u nas dneska usinani formou prevalovani a nahazovani dudlika.nevim jestli je ji teplo nebo je z toho pocasi otravena ☹
beru....no Huggies 2 byli super, nedala jsem na ně dopustit ale trojky jsem ještě nezkoušela tak nevim 😒
jinak já ho chudáka navlíkla do overalu a dala do pytle, hmm 😖
beru...mnooo, když já se bojím, že když mu dám overálek s krátkým rukávem, že mu bude zima, mi v noci dost větráme
Jaji 😀 ty jsi číslo, chudina se ti upeče 😀
Beru, já dávám jen pampersky a jsem spokojená, i na tu parfemaci jsem si zvykla, i když typrvní plíny mi dávaly zabrat, furt mi přišlo, že je po...
a holky, bacha na to: Fíla usnul bez dudlíka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a v čem spí vaše dítka?? mě děsíte, ale není spocenej 😅
jéééé bez dudla , suppeeer, tak ať ho hlavně nevyžaduje, ten náš si ho i jednou sám podal, večer 😀
Jaji, spí jen v hodně lehkém overálku - bez deky.... a okno otevřené 😉 ale je fakt, že Fíla je horkokrevnej
hmm, já když ho vyndám z pytle tak se mi obrací na břicho 😅 mno asi zkusim třebas jen bodynko a ponozky a do pytle 😀
tak Ela spinka v overalku s dlouhym rukavem a bez prikriti a mame celou noc otevrene okno 😉

Teda dneska u nás buřas jako prase. taktak jsme stihli doběhnout z procházky domů 😕
Danko, Patrička bude drobek, ta se má, nebude muset řešit linii 😀
A jináááák, mimi se pčed chvílí samo otočilo. prve z bříška na záda, u toho jsme ale nebyla, tak nevím, jestli jen nepřepadl, a za chvilku se chytil deky a přetočil se i na bříško. KOnečně aspoň něco! Snad už to teĎ půjde častěji 🙂