icon

Klub ledňáčků a ledňaček 2009. VI.

urbi
17. kvě 2009

A jedeme dál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ať se nám tu dobře kecá, nespavci ať začnou spát a spáči ať nemění svoje zvyklosti!!!!

tak rychle sem!

petruna26
3. črc 2009

nebo spolupijící, to nezní aspoň ošklivě... tak zatím pa...

jajinka27
3. črc 2009

no mommmmeeeent já taky pijuuuuuuuu 😀

bila.pani
3. črc 2009

Já takýýý..Dávám si do nosu sangrii po vzoru Toni..Tak holky,na zdravííííííí 😀

urbi
autor
3. črc 2009

ha další spolupijící, jak trefně nazvala Petru.. .ach jo, mě fakt napadají jen sprosťárny

co piješ? já mám dnes jižní Moravu - André

jajinka27
3. črc 2009

a jedeeeeem 😀

jo koupila jsem Tomovi bazének na zahradu k babi, nekupte to za 88kč ve Vlašimi žeee 😀

urbi
autor
3. črc 2009

Ilonko, prima!!!!!!!!!!!

jajinka27
3. črc 2009

já mám Shiraz ze španěl 😀 ale André tu máme taky a to padne určo, páč tady je zbytek 😀

urbi
autor
3. črc 2009

Jaji, já fakt někdy přijedu a s těma lahvema ti pomůžu jo? 😀

berunka
3. črc 2009

holky vy se teda mate,ja zehlim 😝 😝 (tezce blici) ale uz jsem fakt musela.
Peto tak to mate v loznici jak my,jsme taky az pod strechou v poslednim patre a v loznici je neco pres 26 stupnu takze Ela ma jen body s kratkym rukavem a ponozky a je prikryta perinkou.
Misul myslim ze v Sunarce cukr neni,protoze ji kupovala Sluninka po tom co jsem ji rikala ze v Hamanku cukr je.taky ho nechci davat a presne jak rikas,ochutnala jsem Frutapuru a to je opravdu rozdil oproti normal presnidavkam.a ze ja jsem se jich pri kojeni najedla takze je mam v maliku 😀 😀 😀

jajinka27
3. črc 2009

Míšo jsi tu vítána 😵

berunka
3. črc 2009

jo Misul jaky podpurny cvik mate z rehabky?my teda porad jeste na kontroly chodime ale prijde mi to taky uz jen ze setrvacnosti.zadny novy cvik zatim nemame,jen ji houpu na takovem malem micku a to se ji hrozne libi.nacvicuje se tim chuzovy rytmus,nechava se naklanet do srtrany az do chvile kdy ona sama uz musi neco delat aby neupadla 🙂

urbi
autor
3. črc 2009

Beru, já vždycky myslela, jak supr jsou přesnídávky, teď občas dojížím Frutapury neob Sunarky - prostě to 100% ovoce a jako obyč přesnídávky jsou fakt nic.... ale když se mi chce, tak rozmixuju banán a jabko a to je Frutapura jak vyšitá.. ale ve výsledku to vyjde stejně draho že.... 😒

tonica
3. črc 2009

Me to neva, kdyz klidne budu i za tu spoluchlastacku. Nejsem zadna netykavka... 😀 😀 😀
Jaji - chvalim Chiraz ze Spanel. Jaka oblast? Jestli Penedes, tak to sis u mne splhla.
Ilonko - holka zlata, ty mi taky delas radost. Hezky sangrijku s ledikem, hod si do toho jeste pomerancicek, jablicko, melounek....a prikrm pro maminky jak vysitej. 😀 😀 😀
Beru - jsem dnes zehlila 2h, tak jsem se ted musela odmenit.

urbi
autor
3. črc 2009

Beru, myslim, že ho máte taky - na bok - tam, kam nechce - tělo v ose, levou rukou držím ruku a mačkám pánev dolů a pravou přidržuju spodní levou nohu - pravá nakračuje a ta spodní levá ťapka má udělat mističku - zatínají se u toho šikmé břišní svaly 😉

jajinka27
3. črc 2009

toni..sem šla zkoumat flašku a nic nevidím 😀

urbi
autor
3. črc 2009

Toni, mě napadlo ještě horší.... 😅 😕 😀
já teda Španělská a Franc. vína nemusím...

žehlení tam mám taky... ale fuj, dneska se mi do toho teda nechce, ta hypotéka mě naštvala

berunka
3. črc 2009

Miso tak to asi bude podobny a rucicku a nozicku tlacis jakoby krizem k sobe?ja kdyz ji mam na boku tak mam rucicku tlacit k noze a mackat bod pod lopatkou a nozicku drzet v pokrceni.vrchni noha ma jit do protazeni a spodni ruka(ta kterou netlacim) se ma rozevrit v pesticce.a to je prave ten cvik ktery mi sabotuje.na jednu stranu se uz i sama zveda od podlozky ale na druhe strane nic ☹

berunka
3. črc 2009

Miso a proc te ta hypo nastvala?se omlouvam asi nejsem moc v obraze,jako ze vam dali zbytecne vic nez jste chteli?

jajinka27
3. črc 2009

tak manža už hodinu rodičům nahrává fotky 😒 a mě nějaká sv... kousla do ramene a svědí to jako hrom 😠

urbi
autor
3. črc 2009

Beru, nene to je něco jiného.. .já ho jen dám do té polohy, aby posiloval břišní svaly - to už není ani vojtovka, už se tam žádné body nestimulují. .hrozně ho chválila, že tak rychlé dítko tam dloiuho neměla, že fakt stačí ho nasměrovat a jde to - jsem na něj pyšná 😵
no a Cline bacha, máte konkurenci - Fíla se tam zamiloval do panenky, na které mi cviky ukazuje - kdybyste viděly, co o ní dělal 😀 😀 😀 😀 jí lákal, mrkal na ní, zvedal obočí, chytal jí a dával pusinky - jsme se nasmály 😀

Beru, slíbili nám 5,1 procent a dali nám 5,23 - což se zdá jako nic ale v konečném součtu to dělá navíc 300 tisíc 😠

jajinka27
3. črc 2009

chjo já nemůžu najít žádnou dovču za slušný peníze a nejlépe aby byli zařízený pro děti

nechci dát 1000kč za osobu, to můžu k moři 😖

urbi
autor
3. črc 2009

a co si udělat nějakou chlastací koníkovskou dovču? 😀

urbi
autor
3. črc 2009

Jo a sledujete, jak uklízím jo? 😀

tonica
3. črc 2009

Jaji - to neva, co je spanelsky je dobry. A chces na dovcu nekam po Cechach?
Urbiku - tak to sis u me rozlila. Jak ze spanelsky nemusis? Tak se to koukej naucit pit nebo se mi splasi kladiva... 😀 No jo, o 300tis. preplatit banku, to je kurna duvod k chlastani.

urbi
autor
3. črc 2009

Toni, sorry... neber si to osobně... ale třeba je to tím, že jsem neochutnala ta dobrá, tož to je důvod, abys mě to naučila ne? 😀

tonica
3. črc 2009

Urbi - jako jak uklizis? Liti neberu jako uklid. 😀 Naucim, kdyz hezky poprosis. A v cervenci muzu i osobne. Jsem na jihu na dovce. 😀 😉

urbi
autor
3. črc 2009

a kde budeš? řekni datum a místo... jen teda já nejsem moc z jihu, ale co...

urbi
autor
3. črc 2009

kdybyste chtěly mrknout, kde budeme bydlet.....

http://www.modrastrecha.cz/album/view.php?vImag...

jajinka27
3. črc 2009

no chcem po čechách, klidně do jižních 😉

urbi
autor
3. črc 2009

my jedeme do hor - za 3 týdny do Jeseníků.... není tam někdo poblíž?

Strana