icon

Klub ledňáčků a ledňaček 2009. VI.

urbi
17. kvě 2009

A jedeme dál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ať se nám tu dobře kecá, nespavci ať začnou spát a spáči ať nemění svoje zvyklosti!!!!

tak rychle sem!

jajinka27
13. črc 2009

tak my jdem spát

marti...tak my půjdem na vyšehrad, kdyby se ti chtělo přidat tak budu ráda 😉

ma12
13. črc 2009

Jaji: muzu tam byt v jednu, je to ok

cline
13. črc 2009

a jaký den by se vám ten výletík hodil nejvíc? Já nemůžu ve čtvrtek, jinak je mi to jedno.

bila.pani
13. črc 2009

Jaji,vy jdete spát??Já chci takýýý 😀 Janulka ve dne usne na 15-20 minut doma - to spát nemá cenu a v kočárku to zalomí na hodinu,ale to si já asi těžko můžu hodit šlofíka v parku na lavičce 😀

ma12
13. črc 2009

Tak ja to tady ani nebudu psat, jak dlouho spi Anicka - tak 2 hodky dopo a odpo tak jeste hodinu 😔
Neukamenujte me prosiiiiim 😀

bila.pani
13. črc 2009

A neprudtě se srazíkama,jooooo??? ( sranda) 😉 😀

febris
13. črc 2009

bp 😀 slofik na lavicce
danysek toho pres den taky uz nak moc nenaspi... tuhle spal tak 2x 30min pres den, vstaval mezi 8-9 a jeste v pul 10 vecer byl plnej elanu 😀 nekdy bych tu jeho energii taky potrebovala ;)

na chate se mu zas trochu vic ropzjel ekzemek :( ach jo a tchyne to jeste pitomym tonem komentovala ze mel zdedit kuzi po tatinkovi... jako bych ja byla spatna :(

febris
13. črc 2009

holky, ja k tchyni na tyden jet fakt nemuzu, ja bych to nevydrzela... jen nevim jak se z toho mam vykroutit... ☹

bila.pani
13. črc 2009

Feb - hod se marod 😉

febris
13. črc 2009

no a ona rekne ze teda prijede k nam aby mi "pomohla" 😝 😀 to musim vymyslet neco dumyslnejsiho... max jsem ochotna vydrzet prodlouzenej vikend s tim ze tam prijede manzel a a tchyne si na tech par pracovnich dnu nevezme dovolenou...

bila.pani
13. črc 2009

Každopádně ti přeji pevné nervy..
Jo,máme nové albíčko lednáčku,pokud budeš chtít,můžeš mi poslat foto Danielka ne eml - manzelecechovi@seznam.cz a já ji tam vložím

Soni,kde vázne foto Tomíska?? 😉

sonisek
13. črc 2009

Dobré ránko 🙂

Marti, plno kamarádek kolem mě má Fábulu a jsou spokojený...jedna dokonce tady na Koníkovi, můžu ti dát nick a můžes se jí zeptat, kdybys chtěla 🙂 Myslím ale, že za tu cenu je to výborná židlička 🙂

Ilon, no musím nějako vhodnou najít 😀

Ty vado, my jsme hrozný s dovčou, ale nakonec pojedem do těch Krkonoš 😀 Včera jsem mluvila s kamarádkou a ona se vrátila z Dolního Dvora...jezdí tam každej rok, do stejného penzionku a jsou strašně moc spokojení, takže radši pojedeme do "odzkoušeného" než někam do neznáma 😅

febris
13. črc 2009

ok, nakou reprezentativni vyberu a poslu, diky 🙂

sonisek
13. črc 2009

Ilon, díky 🙂

Magdi, koukám, žes to taky měla perný na chatě ☹

bila.pani
13. črc 2009

Soni,není zač
Krásný fotečky 🙂 Hlavně ta u zrcadla - takový výraz mám i já,hlavně po ránu 😀

sonisek
13. črc 2009

Ilčo, a co ten manža proboha ☹ To je filuta, to není možný 😢 😢

A dneska odpolko jdu ke kadeřnici, tak tu vymýšlím, co si tam mám nechat vytvořit 😀

bila.pani
13. črc 2009

Soni - a už máš nějakou představu,jaký účes by se ti líbil..?
No a mm raději už bez komentáře..On není zlý,jen jeho zájmy jsou pro něj svátost,je lepší mu do toho nemluvit..

sonisek
13. črc 2009

Ilon, nevím nevím 😀 Buď si to nechám zkrátit a ofinu, nebo jsem přemýšlela nějaký mikádo 😀

bila.pani
13. črc 2009

Jo jo,mikádo je i můj sen.Jen já jsem posera a bojím se radikálních změn 😀 Ale ten střih co máš ve svatebním albíčku ti moooc slušel

cline
13. črc 2009

pojďte do mikáda, já se kněmu teď po letech taky vrátila a je to super, zase trochu změna 😎

koalice
13. črc 2009

Dobré skoropoledne,

Ilon, tak snad to u Lukáška nebude klasická hnisavá angína, počasí je na to "ideální ". U Aničky pro změnu lymská borelióza a ještě tam neštastně ve hlavě. V sobotu zarudnutí jen k vlasové hranici, v neděli už na krk a k uchu, takže jsem nelenila a jela si do lékárny pro ATB ještě v neděli večer, tak už má v sobě druhou dávku, bude je , chuděra, brát 2-3 týdny. U nás je klíšťat mraky, vytahuju jí tak průměrně 3 denně, rekord máme 12 na jeden zátah a je spíš div, že to nechatla dřív 😝 ( blicí)

Ma, já osobně bych vybrala tu Peg perego prima pappu, ale už mám zaplacenou tatamiu ( lehátko, houpačka, polohovací židlička v jednom), chlap mi pomalu vyčetl, že bych chtěla na Honzíkovi šetřit !!! Tak holt nešetřím.

Feb, vítej z lůna přírody

Jiank jsem taky objednala Honzíka na tu rehábku ( Vojtovku), jdeme 24.7., ale co s náma budou dělat netuším, protože se Honzík už točí i zprava, momentálně už ho podruhé během 5 minut přehazuju zpátky na břicho....

sonisek
13. črc 2009

já jsem si tu zkoušela i účes (že jsem si sepnula vlasy vzadu 😀 ) a jako vepředu to mít teď jak to mám, ale dozadu to jako zkrátit a mít to vzadu vystříhaný...no uvidíme no 😀

cline
13. črc 2009

soni, tak to mám teď já, na krku vystříhané a na léto ideál

koalice
13. črc 2009

jo a jáji, já měla dokonce 10 kg míň před 5 lety než jsem poprvé otěhotněla!!! na to se.e pes....A tchána máš hulváta, doufám, že má aspoň vanu, to bych si s chutí rýpla

sonisek
13. črc 2009

cline, máš fotku?

cline
13. črc 2009

soni mám v mobilu ale nevím jak ji dostat do PC, máme ho přeinstalovanej takže mi nejde bluetooth, ale zkusím to ještě jednou

sonisek
13. črc 2009

cline, tak to je jedno...něco vymyslíme s kadeřnicí 🙂

Tak já jdu konečně něco dělat 😀

febris
13. črc 2009

koal tak v novym lednovym albicku me teda nejvic pobavil honzik v tech brejlich 😀 to je fakt vtipny!
jinak vsechny deti jsou k sezrani 😵

koalice
13. črc 2009

.. je to malej optimista, jen mě překvapilo, že mu ty brýle vůbec nevadily. Fotku Daníka pošli Bílé paní na e-mail, přidá nám ho tam, ať to máme komplet

Strana