Klub ledňáčků a ledňaček 2009. VI.
A jedeme dál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ať se nám tu dobře kecá, nespavci ať začnou spát a spáči ať nemění svoje zvyklosti!!!!
tak rychle sem!
urbi...no leda to, protože se fakt takhle nikdy nebudil :(( vypadl mu dudlik a on spal v pohode dal
Ahojte bambulky,
tak jsme strávili rodinnou neděli. Ráno jsem vstávala s mládětem dřív než mm, pak mi to vynahradil tím, že musel do práce... Ale po jídle, který uvařil, jsme byli na výletě v lese (mádě čučelo jak tele na nový vrata, tolik stromů ještě nezažila 🙂) a na večer se nám pozvali tchánovci, že přivezou maso a ugrilujem. Tak jsme nachystali zeleninu, mm roztopil gril a oni zavolali, že je zdržela návštěva, tak že už nedorazí 😀 U nás jak u vyjedenýho krámu, jen okurky a rajčata, tak mm zabručel, ať pošlou aspoň maso... Tak se tchýně zasmála a nakonec dorazili. Měli to výborně naložený, takže chuťovka 😵
Jinak gratuluju Anetce k svátku, doufám, že to pořádně oslavila a něco hezkého dostala🙂
Soni, tak super, že se to Tomínkovi povedlo vytlačit. A pak že to maj těžký jen ženský u porodu 😀
Kočko, třeba si to tvoje postýsknutí TM tady přečetl... Kéž by to udělali všichni a pak jim to "osvícení" vydrželo. Můj se o víkendu celkem staral, ale pořád je trošku mimo a celodenní péči si představit nedovede. Takhle potřebuje jít kadit, tak mi ji strčí a stráví tam půl hodiny, to můj časák zůstává na wecku netknut 😠 😀
Ilčo, jů, ty máš ukovanej prstýnek? Taky jsme s mm měli od našeho kamaráda, krásnej, akorát jsem díky němu málem přišla o oko 😅 🙂 Jo, ten barák bych nechtěla ani za zlatý prase, nevím, kdo by to uklízel a cvakal za topení a elektriku 😝
Jaji, po referencích Urbinkovic Filípka bych asi taky zkusila tu masáž, zatím to vypadá, že mu to pomáhá... Fakt bych ti už přála, aby se to všechno dalo do kupy... A vystřídal tě aspoň chlap v péči o víkendu? Když sem tam dáváš flašku, tak to jde, ne?
Neli,tak k tomu baráku ny to chtělo i movitého muže samozřejmě.. 😀 😀 😀
Prstýnek mám krásný.. 😉 Naštěstí bez újmy na zdraví
neli...no dneska rano teda vstal v 8 nebo tak nějak a šel s ním do obýváku a já spala asi 45min 😅 A v noci on spí, jeho skoro nic nevzbudí, leda když už Tom řve jak na lesy, mě vzbudí každej jeho pohyb a kníkání
míšo: a jako proč? nějak mi to uniklo...já myslela že máte problénmy jen s tím blitím
Veru chodíme tam hlavně kvůli tomu, že špatně zapojuje pravou stranu a to spaní je bonus 😀
blití jako problém neberu, to je to nejmenší... je chudina celý zablokovaný, budil se třeba 30x za noc, konec kojení..... bylo toho víc
Neli, tak koukám, že se k sobě mláďata budou hodit - Filípek miluje stromy, když se ho chci na chvíli "zbavit", dám ho v kočárku pod strom 😀
Míšo,video je paráda.. 😵 Fiípek je náhodou šikulka!Malá tak dlouho hlavičku nevydrží držet.. 😔

soni: ty pro větší děti mají ti pítko plastové 😉
jaji: ted jsem to četla co se ti děje v noci...a co mu třeba dát napít čaje? nebo já dělám to když se mi malej v noci probudí že mu vypadl dudel a chci mu ho dát tak se na mě začne tplemit, mávat rukama kopat nohama a povídat tak mu kápnu dvě kapky babykalmu rychle strčím dudel přikreju a zmizím, on začne tahat dudel s fenyklem a usne.