Klub ledňáčků a ledňaček 2009. VI.
A jedeme dál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ať se nám tu dobře kecá, nespavci ať začnou spát a spáči ať nemění svoje zvyklosti!!!!
tak rychle sem!
holky, jsem vam ani nerikala, ve st jsme byli s manzou v kine, hlidala tchane a krmila odstrikanym mlikem. Vite kolik danecek vysosnul???? 280ml 😕 😕 😕
veru...zítra má být krááááásněěěěě 😀
to jo když on je děsně aktivní, tak to nestíhá nabírat 😀
čus kozeny.
tak to zítra platí?? Já dnes zas vejletila, ale vlakem a přístup strojvedoucích oproti busákům se ani nedá popsat!!! 😉
Jaji,
máte spicha před mekáčem?? Dá se tam parkovat?? Že by jsme tam dali auto, páč do meka na 100% půjdem 😵 😵 😵 😵
anac já budu parkovat u metra je tam P+R..a nebo pak na placeným přímo vedle výstaviště.
hele to placený parkoviště stojí myslim 30,- na hodinu..jestli vám můžu poradit, tak zajeďte autama až dozadu, je tam takovej modrej most, tam je parkoviště zadáčo
petrun..i nám se stýská, taky až budem zdravý, tak vás zase všechny svoláme, zajdem na jedno, ať je zase sranda 😀
Péťo...týýýýjoooo, Tys rozluštila moji záhadu dětství, já pořád pátrala po tom, proč to je tak blbá zkratka 😀 😀 😀 😀 😀 😅
Sluni 🙂 🙂 🙂 , to víš, já jsem děsně geniální 😀 😀 , a když mi dáš v 30 stupňovým hicu třetinku Plzně, budu ještě chytřejší 😀
No, Hani, kdybys náhodou ráno zjistila, že tě to táhne směr Praha, tak skočte do vlaku a pojeďte 🙂
Hai, Praha je skoro střed 😀 😀
Sluni, to by mě zajímalo, jak by sis to mohla asi umět představit??? 😕 😀 😀 😀

jaji, A. má taky 6 kg (necelých) a 63 cm... 🙂
nic, jdu dělat véču..